Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyott a párom és vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nócikaa kérdése:

Elhagyott a párom és vissza akarom szerezni, hogy bizonyítsam neki hogy tudom másképp is csinálni!?

Figyelt kérdés

Nos 2,5 éves kapcsolatom ért véget, más lassan 3 hónapja... 18 éves lány vagyok, tudom hülyeség amit most mondok de tudom hogy ő az igazi, sajnos a hülyeségeimmel meg a hisztimmel kikészítettem... Ő AZ IGAZI!! Azt szeretném kérdezni hogy valakinek nincs-e meg Adam Joyrider féle ex visszahódítási könyv?! Mert hatalmas szükségem lenne rá, viszont nincs pénzem rá mivel nem dolgozom és a családom is épphogy el tud éldegélni:(

Légyszives ha valakinek megvan irjon és küldje el, és valamivel mivel tudom viszonzom... előrre is köszönöm....

2012. aug. 2. 21:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod:)

Leginkább azzal tudok változtatni hogy nem csinálok semmit...

Én nagyon nem szeretem ezt a töltött káposztás dolgot, mert nekem is az a véleményem ami neked...

Sajnos eddig próbálkoztam de sikertelenül mert csak tovább mélyítettem a szakadék kettőnk között...

Ragaszkodtam akár egy "pióca"...

De nem ezt nem szabad...

Rájöttem

2012. aug. 8. 13:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem meg van a könyv :)
2012. szept. 1. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!