Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lipstick leszbi vagyok (17),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lipstick leszbi vagyok (17), keresem a hasonló lányokat, talán itt vannak?

Figyelt kérdés
:D

2012. aug. 2. 20:28
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

it made my day :)

hasonlóképpen : természetesen hallottam már ezeket a kifejezéseket még a chapstick-et is =)

oké, angolt tanítok amúgy :$

én is leszbi vagyok, mint az előttem szólók, no meg folalt is már jó ideje, besorolását tekintve meg hétfőn butch kedden lipstick stb, mindig reggel dől el srácnak fognak nézni az utcán, vagy pont azok fordulnak meg egy varázslatos parfümillat meg smink miatt :) ezt pl imádom ebben, hogy nem próbálom meg egyik másik végletbe hajszolni magam, elég az hogy leszbi vagyok. festett körmű hol deszkás hol magassarkús hihi

2012. szept. 1. 23:17
 32/33 anonim ***** válasza:
Lipstick leszbi vagyok én is, írhatsz vagy írhattok nyugodtan! :) 19/L
2012. nov. 20. 19:43
 33/33 anonim válasza:
Én.:) 15/L/B . ha gondolod dobj egy privit:)
2013. jan. 19. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!