Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lipstick leszbi vagyok (17), keresem a hasonló lányokat, talán itt vannak?
Szia!
Én is ebbe a kategóriába tartozom, és szeretnék én is ismerkedni. Ha van kedved, akkor írj privátot.
Puszi ;)
Szerintem akik tisztában vannak pár homoszexuális dologgal, azok tudják mi az a lipstick leszbikus..
Mellesleg nekem is írhatsz.
Istenem, a sok szánalmas ember :) A "lipstick" szót külföldön pl. előszeretettel használják, ugyan magát, hogy nőies lányokhoz vonzódsz nem jelenti, csak annyit, hogy te az vagy. Jelenti még ezt a "femme" is.
Utána kéne nézni, mielőtt minden szart összehordunk, drága válaszoló társaim :) Ha pedig nem vesszük rá a fáradságot, keresni más kérdést.
Ugyan lehet, hogy a magyarok nem használják olyan gyakran a külföldön már elterjedt homoszexuális szlenget. A homofóboknak pedig eszébe nem jutna, hogy meg is ismerjék azt amit utálnak. Azt még megemlíteném, hogy a heterok is használnak kategóriákat a különböző egyénekre, így nem olyan meglepő, hogy a homok is ezt teszik.
Mindenesetre sok sikert kérdező, nálunk (gondolok itt magára az országra) illetve itt is előfordulnak lipstickek. Mivel én butch vagyok (nem a macsó/kemény alcsoportból), így nem is ajánkozok fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!