Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lipstick leszbi vagyok (17),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lipstick leszbi vagyok (17), keresem a hasonló lányokat, talán itt vannak?

Figyelt kérdés
:D

2012. aug. 2. 20:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is ebbe a kategóriába tartozom, és szeretnék én is ismerkedni. Ha van kedved, akkor írj privátot.

Puszi ;)

2012. aug. 4. 09:29
 12/33 anonim ***** válasza:
18%
én xxl lipstick vagyok XDDDDD jézusom ez kész xd nemtudom hol hallottad de ha van is ilyen legalább ne így írtad volna mert szerintem rajtad kívül senki nem tudja mit jelent..
2012. aug. 4. 21:58
 13/33 anonim válasza:
100%

Szerintem akik tisztában vannak pár homoszexuális dologgal, azok tudják mi az a lipstick leszbikus..

Mellesleg nekem is írhatsz.

2012. aug. 4. 23:32
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, a sok szánalmas ember :) A "lipstick" szót külföldön pl. előszeretettel használják, ugyan magát, hogy nőies lányokhoz vonzódsz nem jelenti, csak annyit, hogy te az vagy. Jelenti még ezt a "femme" is.

Utána kéne nézni, mielőtt minden szart összehordunk, drága válaszoló társaim :) Ha pedig nem vesszük rá a fáradságot, keresni más kérdést.

2012. aug. 5. 09:46
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan lehet, hogy a magyarok nem használják olyan gyakran a külföldön már elterjedt homoszexuális szlenget. A homofóboknak pedig eszébe nem jutna, hogy meg is ismerjék azt amit utálnak. Azt még megemlíteném, hogy a heterok is használnak kategóriákat a különböző egyénekre, így nem olyan meglepő, hogy a homok is ezt teszik.

Mindenesetre sok sikert kérdező, nálunk (gondolok itt magára az országra) illetve itt is előfordulnak lipstickek. Mivel én butch vagyok (nem a macsó/kemény alcsoportból), így nem is ajánkozok fel.

2012. aug. 5. 10:19
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
utolsó kommentelő nekem tetszenek a fiús leszbik! ha akarsz beszélgetni! privibe?? amúgy hány éves vagy?
2012. aug. 5. 10:43
 17/33 A kérdező kommentje:
hallottam egy barátomtól, de nem mind1? Ha nem tetszik ne szólj hozzá a témához, ennyi.
2012. aug. 5. 19:15
 18/33 anonim válasza:
Ezek szerint én is Lipstick leszbi vagyok:D Ha van kedved, írhatsz nekem is :)
2012. aug. 6. 12:27
 19/33 anonim ***** válasza:
10:43 írtam.
2012. aug. 6. 12:59
 20/33 anonim ***** válasza:
39%
Én pedig szempillaspirál-hetero vagyok. Valaki privi?:D:D
2012. aug. 6. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!