Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lipstick leszbi vagyok (17), keresem a hasonló lányokat, talán itt vannak?
Figyelt kérdés
:D2012. aug. 2. 20:28
22/33 anonim válasza:
én is a lányos lányokhoz vonzódom :) 17/L
23/33 anonim válasza:
Utolsó előtti: örülök, hogy örömet tudtam szerezni:D Viszont úgy tűnik nem túl sok ilyen hetero van itt rajtam kívül, mert bármilyen hihetetlen, senki nem írt nekem privátot. Pedig annyira bíztam benne, hogy a szépen ívelt szempilláim bevonzanak pár csinos lányt:D:D
24/33 anonim válasza:
B.nkókáim!Jól esik nektek, amikor mást cs.sztettek? Csak tudnám, minek olvassátok el, ha barmok vagytok...
25/33 anonim válasza:
Én is nőies leszbikus vagyok,és a nőies nők tetszenek,a barátnőm is ilyen. De valóban használják ezt a kifejezést,főleg külföldön.
Azért a szempillaspirál hetero-n szakadtam én is! :D
26/33 anonim válasza:
Azért mert jó szakadni a hülyeségükön..:D:D
27/33 A kérdező kommentje:
jól elvagytok :D
2012. aug. 16. 14:49
28/33 anonim válasza:
NINCSENEK NEM IS VOLTAK ÉS NEM IS LESZNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29/33 anonim válasza:
Kérdező!Melyik megyében laksz?;-)
30/33 anonim válasza:
Borzoljuk a kedélyekedet akkor az ismeretlen fogalmakkal! =)
Részemről se nem butch se nem lipstick, hanem kapaszkodjatok meg heterók... chapstick vagyok =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!