Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MI lehet a barátnőm baja?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hónapja van egy barátnőm. 2 éve ismerjük egymást és nagyon megvagyunk. Hétfőn majdnem megtőrtént a nagy dolog köztünk. Nekem ez lett volna az első (neki nem)és zavarban voltam, új volt a dolog ezért "nem állt fel". Azt mondta, hogy sok alkalmunk lesz erre még és Azt mondta emiatt nem szakít mert nem k**va de mégis van valami a levegőben amitől aggódom.

Azóta nem találkoztunk és MSN en is keveset beszélünk.

Látom rajta, hogy baj van de azt mondja nincs és nem haragszik rám. Rákérdeztem, hogy valamikor újra megpróbáljuk-e, erre azt mondta h. nem akar erőltetni semmit. Rendesen azt gyanítom, hogy más pasi van a dologban. Ha elveszteném nem is tudnám mihez kezdenék...nem lenne életem sem.

2009. júl. 18. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
szia beszéld meg vele msn ott könnyebb tegyél fel neki konkrét kérdéseket.ha sajos beigalozódik amit gondolsz jobb ha elengeded te sem tudnádígy vele végig csinálni és neked is fontos lenne hogy mit érez a másik is ezzel kapcsolatban a.néha nem könnyű de döntést kell hoznunk. sok sikert kivánok neked és ha ez a lánnyal nem is jön össze ne csüggedj! bizotosan hamarossan találsz egy másikat aki nem így viselkedik veled
2009. júl. 18. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet csalódott az együttlétben és nem akarja mondani, nehogy megbántson vele, inkább kerülget. Nem feltétlenül van pasi a dologban, de egyébként két éve ismered, pasizósnak, hűtlenkedőnek ismerted meg? Ha igen, akkor miért kezdtél járni vele.
2009. júl. 18. 16:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Eddig ahány pasija volt mind nem foglalkozott vele.

Én vagyok az első, aki törődik vele és a szívét lelkét oda adja.

Kezdek aggódni mert 19 vagyok és még egy normális kapcsolatom nem volt.

2009. júl. 18. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:

hát, velem ugyanez volt az első alkalomkor, és k.rva nagy sz.rság lett a vége...nem részletezném...remélem neked nem ez lesz!

Akármi történik: a büszkeséged ne add semmiért!

Hülyén hangzik, de majd megérted.....

2009. júl. 18. 18:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudsz egy e-mail címet adni? érdekel a dolog.
2009. júl. 19. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!