Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm néha felhív néha nem azt mondta addig nem találkozik velem amig ki nem találom mi a baja velem de nem tudom nem cisnáltam semmi rosszat amugy alapbol? Folytatás lent
Figyelt kérdés
kicsit zizi de most mit csináljak szeretem őt tudja h hülye vagyok és magárol is de nem tom mit csináljak mennyek le nála vagy mi utána meg azért sértődne meg!?2010. aug. 14. 06:58
1/5 anonim válasza:
kicsit zizi.. tudja magáról, hogy h*lye... hát pajti, lehet, hogy hasonló stílust ragadsz meg akkor is, amikor vele vagy? Lehet, hogy egyszerűen nem tetszik neki, hogy ilyen lenézően viselkedsz vele, nem kezeled társként?
2/5 anonim válasza:
Tényleg elég zizi hogy a barátnőd nemcsak hogy fúj rád,de még azt is elvárja hogy kitaláld miért.Nem gondolom hogy egy fiúnak pitiznie kell a barátnőjének;és fordítva.Valószínűleg csak azért vagy vele mert nincs más.Vannak akik azt mondják hogy még mindig jobb egy zizzent kapcsolatban élni,mint egyedül lenni.Te döntesz: megszoksz,vagy megszöksz.
4/5 anonim válasza:
Én ezt mondanám
"Jó, akkor viszlát, nem tudom mi a bajod, de majd ha esetleg kitaláltam, megkereslek."
Persze ha van sejtésed, hogy mivel bántottad meg, akkor inkább azt a dolgot hoznám jóvá.
5/5 A kérdező kommentje:
15 vok ő is 15 lesz de nem tom mivel bántottam meg mert 4 napja nem találkoztunk de beszéltünk 3 napja akk nem volt semmi baja de azt mondta tegnap h akkor is volt! hát de hülye meg irta hogy msnen már leirta de nem irta le meg meg nincs jegyezve mert nincs msn pluszom!
2010. aug. 14. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!