Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm barátjába belezúgtam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm barátjába belezúgtam. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Barátnőm lassan 2 hónapja jár a volt osztálytársával (elsősök lettek most) és előtte is beszéltem a sráccal,és még most is. Nekem régóta tetszik,talán kicsit bele is zúgtam. Ugye barátnőm miatt rendszeresen találkozunk meg beszélgetünk és midnent megbeszélünk,elmondunk egymásnak. Néha olyan ,,jeleket küld'' hogy én is bejövök neki.Egyre gyakrabban. Most mit csináljak? Mondjam el barátnőm nem mi a helyzet, vagy...fogalmam sincs. ??

2012. aug. 2. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
mond el neki h neked is tetszik de nem akarod lenyúlni.nagy baj nem lehet belőle!
2012. aug. 2. 14:24
 2/4 anonim ***** válasza:
miért lógsz állandóan rajtuk?...
2012. aug. 2. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe, ha neked fontosabb a barátnőd. Szerintem meg ne mond el neki, én legalábbis nem lennék rá kíváncsi a barátnőd helyébe.... majd azt mond el neki, ha rád mászik a pasija.
2012. aug. 2. 14:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem lógok rajtuk,hanem hívnak,és mivel mind a kettőjükkel jóban vagyok,el szoktam menni,főleg hogy másik barátnőnk is jön általában.szóval elvagyok vele meg velük...

És nem,nem tudom a ,,francba hagyni'' mert mindig úgy van hogy beszélnem kell vele vagy ő ír rám vagy akármi

2012. aug. 2. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!