Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek, vagy mi lenne jó ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek már elég hosszu ideje, mi párommal nem szerelmesek vagyunk csak kölcsönösen szeretetben élünk. Együtt is lakunk már, ami szintén nem müködik tul fényesen.

Sajnos beleszerettem alegjobb haverjába, akivel még lehetne is valami csak ahoz elöbb ki kéne szállnom ebböl a kapcsolatbol.Ami valahogy nekem nem megy, félek elszakadni páromtol akit már tejesen megszoktam, akkor is ha mást szeretek már.Mi lenne a helyes választás?

17/L

2009. júl. 18. 13:22
 1/4 A kérdező kommentje:
Jah igen és hazaköltözni is félek otthon ugyanis elég rossz dolgok vannak ...:S:S
2009. júl. 18. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Húha!Ez elég nehéz!Mik azok a "rossz dolgok" amik otthon várnak téged?A szülői házban ugyan annyi jogod van ott élni mint az anyukádnak vagy apukádnak!
2009. júl. 18. 13:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Sokat isznak, anyum uj barátja állandoan veri öt a sok piától engem is utál ahogy tesoimat is ...
2009. júl. 18. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Ismerös történet nem vagyunk rokonok vagy tesok véletlen ?

Amugy én se tudom a megfelelö megoldást akárhogy végig gondolom egyik se lenne jó...

2009. júl. 18. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!