Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozni az exxel? (bővebben lent) Komoly véleményeket várok.23F
Márciusban szakítottunk. Azóta most tart a második pasinál. Én most szingli vagyok. Tegnap msnen beszéltem vele pár szót, szükségem volt némi infóra ezzel-azzal kapcsolatban.
Az exem felhozta, hogy találkozhatnánk a napokban. Ő állítólag nem érez semmit. Én még nem vagyok teljesen érzéketlen iránta, nem tudom idegenként kezelni. Ráadásul ő dobott anno.
Most ez a találkozás dolog a részéről mit akar jelenteni? Érdemes találkozni?

Nálunk dettó ugyanez a helyzet.
Az én szándékaim kizárólag barátiak, mert érdekel, mi van vele, de nem több.
Az viszont egyértelmű, hogy egyikünk sem érzi jobban magát ezektől a találkozásoktól. Ő azért, mert akar engem, én azért, mert ő akar engem.
23/N

Valószínű baráti. A te érzéseid meg akkor fognak biztosan kiderülni, amikor találkoztok. Lehet most azt mondod, még szereted. Aztán meglátod, váltassz vele pár szót és rájössz,hogy annyit változott már, hogy nem tetszik.
Találkozz vele, ha nem kavarna fel nagyon, aztán a többi majd kiderül.

őszinte választ akarsz?
"Ráadásul ő dobott anno"
nah, akkor még utoljára találkoznék vele, de csak hogy elmondhassam neki, mennyi minden jó kívánok neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!