Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kicsúszhat csak úgy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsúszhat csak úgy valaki száján az hogy "nincs kedvem veled találkozni"?

Figyelt kérdés
A barátnőm ma ezt mondta, amikor megkérdeztem, hogy holnap találkozunk-e.. Azt mondta véletlen volt, kicsúszott a száján, és persze, találkozunk..nem tudom mit higgyek.
2012. júl. 31. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha véletlen ilyenek csusznak ki a száján az azt jelenti hogy unalmas vagy számára vagy már nem szeret de ha valaki ilyet mond a párjának az már a vég ..
2012. júl. 31. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem lehet hogy nem mennék el a megbeszélt helyre, és utólag megmondanám hogy hát nem volt kedvem. Komolyra fordítva a szót azért kérdezd meg tőle hogy mit is jelentett ez. Sok sikert a megoldáshoz.
2012. júl. 31. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Van olyan, hogy "freudi elszólás", vagyis tudatalatti, önkénytelen, vagy véletlen igazmondás. Van egy vicc is erről, amikor a férfi arre gondol, hogy megkéri a feleségét, hogy hozzon neki egy üveg sört a hűtőből.Helyette véletlenül kicsúszik a száján, hogy "Temiattad b@szt@m el az életemet te büdös kurv@!!!"

Na ez a freudi elszólás...

2012. júl. 31. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Véletlenül kicsúszott a száján az igazság.

Néha-néha azért ez is előfordul... :)

2012. júl. 31. 22:56
 5/7 Hole Hunter ***** válasza:
Persze, hogy kicsúszhat...egy őszinte emberén. Az őszinteség nem mindig jó...de legalább egyenes! (út a kirúgásokhoz)
2012. júl. 31. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:

én néha véletlenül olyan dolgokat is leírok/mondok másoknak amiket nem is akarok.

később rájöttem arra hogy amit leírok az általában igaz mert szívből szól. Ha kapcsol az agyam hogy ezt nem kéne akkor nem írom. Sokszor nem tudok a szívemnek parancsolni...és elszólom magam.

Én azért egy kicsit kezdenék aggódni a helyedben.

2012. júl. 31. 23:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Már aggódok. :) Különben nem írtam volna ki kérdést róla...
2012. júl. 31. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!