Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Merjek e házat vásárolni ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjek e házat vásárolni ha a párom megijedt a felelősségtől?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal, kinéztünk egy kis ikerházat, amit én vennék meg, viszont minden egyéb bútort neki kéne venni. A szándéknyilatkozatot már aláírtuk, holnap van az adásvételi aláírása, de tegnap közölte,hogy ő megijedt a felelősségtől és nem tudja,hogy mit csináljon, mert fél. Közben már az ügyvéd megcsinált mindent, a szüleim is jönnek fel holnap, mondjam vissza az egészet bukva a foglalót? volt már vki ilyen helyzetben?

2012. aug. 2. 06:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Megveszed a házat, csajt elhajtod, és orbitális bulikat rendezel a haverokkal :DDD

Mennyi idős vagy?

37 / F

2012. aug. 2. 10:32
 12/19 A kérdező kommentje:
én vagyok a lány:)
2012. aug. 2. 10:38
 13/19 anonim ***** válasza:

Egyetértek abban, hogy Te dönts. Ha szeretnéd vedd meg, majd lesz később bútor, ha nem szeretnéd, akkor fizettesd vele ki a foglalót.

A ház-lakás témához annyit, hogy ha Te lakásban szeretnél élni, akkor ne vegyél házat. Én inkább ház párti vagyok, de mindenkinek a saját dolga, hogy hol akar élni. Mondhatjuk itt neked százan, hogy jobban jársz a házzal, de ha Te nem szeretnéd, akkor inkább ne, mert nem fogod jól érezni magad ott.

2012. aug. 2. 11:14
 14/19 omba ***** válasza:

A háznak nyilván az az értelme,hogy gyerekekkel jobb.

Attól, hogy ez a pasi billeg, lesz még neked családod!

A foglaló meg nyilván nem kis pénz,hogy az "elbizonytalanodó" pasi kifizetné, az teljesen valószínűtlen.

Azért nyilván beszéld meg a szüleiddel, végül is az ő pénzük!

2012. aug. 2. 11:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Azzal vitatkoznék, hogy gyerekkel jobb a ház.

Én is és még sokan mások is felnőttünk panelban és láss csodát, s

2012. aug. 2. 12:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Szóval:

Azzal vitatkoznék, hogy gyerekkel jobb a ház.

Én is és még sokan mások is felnőttünk panelban és láss csodát, semmilyen lelki, fizikai problémánk nincs. A gyereknek ott a legjobb, ahol a szülei is jól érzik magukat, de ez már kicsit off itt. :)

2012. aug. 2. 12:48
 17/19 omba ***** válasza:

Ha már offolunk: nem cáfoltál ám!

Csak azt mondtad példa mindenre van

2012. aug. 2. 13:35
 18/19 anonim ***** válasza:
57%

Jah te vagy a csaj ?

milyen bútorokat szeretnél ?:DDDD

2012. aug. 2. 15:40
 19/19 viktor123456 ***** válasza:
Lapát.
2013. aug. 22. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!