Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon miért viselkedik így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Már 2/5 éve együtt vagyunk a barátommal. Ő többet jön nálunk mivel messze lakunk egxmástól.Az ő és a szüleim közötti viszony nagyon jó, sőtt túl jó.A szüleim kedvelik, mindennel a kedvében járnak, úgy kezelik mintha már teljesen családtag lenne.De a barátom is olyan ember, aki nem szégyenlős, mindenről el tud velük beszélgetni, és mindenhez hozzá tud szólni.Na én ennek az ellenkezője vagyok. Ritkán megyek náluk. És az anyukája annyira nem beszélget velem, sőtt van úgy h ott üéünk a konyhában az asztlnál, mint két néma, és nem szólalunk meg.Én nagyon gátlásos vagyok.Próbálok segíteni amiben tudok.Már 1 hete itt vagyok náluk, de egyre rosszabbul érzem itt magam.A barátom napközben nincs itthon, sokat dolgozik, és csak este van egyásra időnk.Szóval egész nap szinte egyedül vagyok, nincs aki hozzám szóljon.Pedig soha semmi rosszat nem tettem a szülei ellen, mosogatok,törölgetek,felmosok,ruhát hajtogatok, sepregetek, mindent amit kell.Bár főzni még nem tudok.De amit tudok megcsinálom!!!És az anyukája mégis ilyen, h nem szól hozzám.cSak 1-2 szót.Jah, és mindig olyan svanyú pofát vág, semminek nem tud örülni,mindig a panaszkodásból áll ki.Sokat dolgoznak, mezőgazdaság, meg minden...meg is értem h elfáradnak, de azért szólhatnának hozzám.Ja egyik este kimentem a barátommal bálázni...mikor hazajöttünk nekem állt mindkét szülő, h "van neked egy cepp eszed"?? Nah ez nekem nagyon rosszul esett, pedig én csak a barátommal akartam lenni.És eddig fekete volt a hajam, mostmár szke...erre tegnap jöttek náluk rokonok és mondták h meg sem ismertek erre a barátom anyja ezt mondta"hmmm...hát nah, de ez nem is áll jól neki"...és ennyiben hagyta.

Úgy érzem nem lát szívesen itt, még egy szép kedves szava nem volt hozzám. 20/L

2009. júl. 18. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Hat neharagudj mintha en irtam volna ezt a hajas sztorit kiveve...totalisan ez van nalunk is..minden stimmel..egyutterzek
2009. júl. 18. 12:27
 2/3 anonim ***** válasza:
85%

Megértem, hogy szarul érzed így magadat.:S

Tudom, hogy nehéz, mert ahogy írtad, gátlásos vagy, de próbálj meg beszélgetni a szüleivel. Ismerkedjetek. Mindeggy, miről beszéltek, csak beszélgessetek. Próbálj közeledni feléjük, lehethogy még jóban is lesztek, csak még nem ismertétek meg egymást eléggé.:)

A barátodnak pedig nyugodtan elmondhatod, hogy nem érzed túl jól magadat ott, mert úgy érzed, nem látnak szívesen, pedig Te mindent megteszel, hogy szeressenek... Lehethogy kitalál majd valamit, hogy jobban érezd magad.:)

2009. júl. 18. 12:37
 3/3 anonim ***** válasza:
85%

nem küldte el a válaszom :(

remélem le tudom írni még egyszer...

Kérdezz rá!

Szedd össze magad, és amikor ketten lesztek, kérdezd meg, hogy mi a problémája veled.

Hidd el meg fog lepődni, hogy elé mertél állni.

Ha nem mered, előtte beszéld m eg a pároddal, de ne ő szóljon, mert azt az anyukája nem venné jó néven, azt hinné uszítod a fiát.

Csak nyíltan, és egyenesen!

Lehet az a baja, hogy túl félénk vagy.

Nyugottan kérdezd meg, hogy mi a problémája veled, mert úgy veszed észre, hogy valamiért nem kedvel.

Én már ezen átmentem egyszer, meg is változott anyósom viselkedése utána.

2009. júl. 18. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!