Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne ha én keresném?
Figyelt kérdés
van egy srác,régebben sokat beszéltünk msn-en,mivel messzebb lakik tőlem már meg is beszéltük h találkoznánk,és én nagyon megkedveltem.a baj csak az h kb 2 hónapja nem jön fel,és nkm nagyon hiányzik,azt tudom h most családi jellegű gondjai vannak(ezt közös ismerősünktol tudom)most arra gondoltam h bejelölném fb-n és írnák neki üzit,mert oda mindig feljár,ő ugy tudja h nekem nincs fb-m...szerintetek írjak neki vagy ne?tényleg nagyon hiányzik,de ha nem jön fel akkor valószínüleg nem érdeklem annyira:/...de amugy meg nagyon szeretném ha összejönne valami,nem tudom mit tegyek2012. aug. 1. 23:05
1/2 anonim 

válasza:

írj neki, abból baj nem lehet, aztán majd lesz valahogy:)
2/2 anonim 

válasza:

írj neki nyugodtan, de van egy dolog, ami mindig is igaz lesz sajnos: ha hiányzol neki, akkor akármilyen családi gondja van, megtalál és kezdeményez(sőt, ha problémája van, annál inkább igényli az ember a beszélgetést). Nagyon fáj, tudom, de azt mondom, hogy ha barátként szeretnél kapcsolatban maradni vele, akkor írj neki, ha viszont párként, akkor próbáld meg elfelejteni, csak rosszabb lesz ha még elnyújtod és táplálod magadban a reményt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!