Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem kéne keresnem?
Figyelt kérdés
Mostanában találkozgatom egy sráccal. Sajnos nem keres intenzíven így nem tudom hogy szórakozik e vagy sem. Szombaton felhívtam h találkozunk e mert meg akartam vele beszélni ezt az egészet mert én már 4 éve odáig vagyok érte meg vissza. De azt mondta szakdogát ír és majd felhív de még nem tudja mi lesz. Nem keresett egész nap majd másnap írtam neki hogy mi volt ez az egész és mondta h most is szakdogát ír és nagyon nem megy neki de amint letudta keresni fog engem mert sokkal jobb lenne velem lenni mint azt a hülyeséget csinálnia. Este írt nekem egy smst hogy nem akarja ezt az egészet ezzel elrontani ne haragudjak rá és írta h fontos vagyok neki nagyon. Másnap nem beszéltünk de utána hívott ki bulizni és mentem vele. Egész este együtt voltunk kézen fogva kísért el a kocsiból a házig. Egész este csókolóztunk és együtt voltunk és fogtuk egymás kezét és ölelgetett kereste a társaságom. Mikor meglátta h pasik vesznek körül akkor odajött és megfogta a kezem és elhúzott. Mondtam neki hogy akkor most nem talizunk majd egy évig.. mondta hogy dehogy holnap jövök haza és majd összehozunk valamit (ugyanis nem otthon voltam hanem más város és oda jöttek bulizni) és magyarán céloztam neki h keressen meg alig akart elengedni nagyon aranyos volt. Ez volt 2 napja és még azóta sem keresett nem tudom mi van. Keressem én? Írjak neki smst vagy valami? Vagy várjam meg még ő keres? Vagy nem kéne ezen paráznom mert ő is arra vár h keressem? Sajnos van egy rosszindulatú lány unokatestvére és félek h ő kavart be, mert hajlamos az ilyesmire. Szerintetek mit kéne lépnem?2012. márc. 15. 18:12
1/3 anonim 

válasza:

Hehe, elég cinkes, én ráírnék, hogy él e még.
2/3 anonim 

válasza:

figyelj drága! Ez nem egy friss dolog nem 1 hete ismered, szóval nem történik semmi ha írsz neki legalább egy sms-t!
27/f
3/3 anonim 

válasza:

szerintem nem kellesz a pasinak :/
ha akart volna, keresett volna. ha tényleg annyira oda lenne érted akkor most nem kéne ezen agyalnod...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!