Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (többi lent)
Figyelt kérdés
A múlt héten a pasimmal és pár haverral elmentünk, a strandra. Az egyik jó haverrommal "hülyültünk" és a fiúnak felállt. (Nem csináltam semmi szándékosat/izgatót) Elég sokunknak feltűnt.. néhány nap múlva..veszekedtem a pasimmal..és felhozta ezt h szerinte: "a múltkor direkt csináltam h a fiúnak felálljon"...ezen még jobban összevesztünk...aztán beszéltem a heverokkal azzal is akinek "felállt" és mindenki azt mondta h tényleg nem direkt csináltam. Most mit kéne tennem kérjek bocsánatot? Vagy már nem is tudom.. (18 éves vagyok..a pasim és az illetékes fiú is 20.) Kérek tanácsokat! És légyszíves csak "normális, ételmes" válaszokat.. ha beakarsz szólni pls ne itt!2012. aug. 1. 21:15
11/12 A kérdező kommentje:
hát nem tudom..má 2 napja hívom...és a haverok is "szervezkednek" h kibéküljünk..de nem sok sikerrel.. ://
2012. aug. 1. 21:31
12/12 Hole Hunter válasza:
Kiscsillag! Ha nem veszi fel a telót, dobd a rákba a srácot!
Nem érdemel meg...ő nem szeret téged, hnem a tulajdonának tekint, akire rá sem nézhet senki. Csak, ha a történetet nézem...hamar lesz utánpótlás pasikából!
#7 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!