Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bosszút álljak? Mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszút álljak? Mi lenne a helyes döntés? 26/L

Figyelt kérdés

Régen akartam egy helyes pasival járni, de neki nem kellettem, sőt elég csúnyán ellökött magától, és magasról tett rám, és elhordott mindennek, mert vegyem már észre magam,hogy nem kellek neki. Ez mély sebet hagyott bennem.

Utána pár évre, véletlenül összefutottunk egy városban, és nem akart hinni a szemének,hogy teljesen megváltoztam, külsőleg, és bánja,hogy így viselkedett velem, és most meg kapar utánam ezerrel.

2012. aug. 1. 16:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A bosszu lehet hogy kicsinyes,de edes es nem hizlal,raadasul khurva jol esik.B*ssz ki vele!!!!!:D
2012. aug. 13. 04:19
 22/23 anonim ***** válasza:

Miért csinálsz ilyen nagy ügyet egy visszautasításból? Engem 1000x utasítottak már vissza, nem nagy ügy. Nem lehet mindenkinek tetszeni.

Ha ennyire nem kedveled a férfit a vele való kommunikációd pusztán elfecsérelt idő és energia.

Ha megpróbálsz kib@aszni vele, lehet ő is ezt fogja csinálni veled újra.

Hagyd a p!csába az egészet.

2012. nov. 17. 20:12
 23/23 anonim ***** válasza:
+1 a barátzónára, ultimate bosszú. Lehet, hogy kicsit több dologba kell belemenned (pl. szex), de ha beléd esett, onnantól kicsinálhatod. :)
2013. jan. 5. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!