Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bosszút álljak? Mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszút álljak? Mi lenne a helyes döntés? 26/L

Figyelt kérdés

Régen akartam egy helyes pasival járni, de neki nem kellettem, sőt elég csúnyán ellökött magától, és magasról tett rám, és elhordott mindennek, mert vegyem már észre magam,hogy nem kellek neki. Ez mély sebet hagyott bennem.

Utána pár évre, véletlenül összefutottunk egy városban, és nem akart hinni a szemének,hogy teljesen megváltoztam, külsőleg, és bánja,hogy így viselkedett velem, és most meg kapar utánam ezerrel.

2012. aug. 1. 16:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Tehát akkor ha én odamegyek hozzád mert tetszel nekem, és nemet mondasz, hiszen te nem tetszel nekem, akkor én az önérzetemet megvédve,felnőtt fejjel buszút tervelek ellened, hogy ettől jobban érezzem magam. Az ilyen nők majd szépen betöltik a 30 éves kort és felkelnek az ágyban, oldalra néznek és rádöbbenek, hogy nincs mellettük senki. Okosnak hiszik magukat, azt hiszik mindent tudnak az életről, olvassák ezeket a bölcs idézeteket, aztán 35 évesen meg elkezdenek gondolkozni, hogy basszus valami nem oké.
2012. aug. 1. 16:44
 12/23 A kérdező kommentje:
Miért kéne egy olyan emberrel járnom, aki megsértett? Idővel elfelejtettem volna a sérelmeket, ha találkozásunk után nem akaszkodott volna rám , és feltépte a régi sebeket ezzel. Az lenne a helyes döntés, ha elfelejteném azokat amit tett velem, és új lappal indítanék, és járnék vele, mert félek,hogy a sok okos bölcs idézetek után, majd felkelek 30 évesen egyedül? Nekem nem ez lenne az élet filozófiám, és életcélom:)Így nem kéne általánosítani:)
2012. aug. 1. 16:50
 13/23 omba ***** válasza:

Egyszer bunkó volt, most meg megint bunkó, ha a külsőd miatt hajt rád.

Simán szard le, ne vesztegess rá egy percet se!

2012. aug. 1. 17:13
 14/23 anonim ***** válasza:

A csaj is a külsőségekre megy. Úgyhogy pont összeillenek. xD

26 évesen azért még egyedül hazatalálsz vagy azt is itt fogod megkérdezni? :D

2012. aug. 1. 18:07
 15/23 anonim ***** válasza:

Ha nem érdekelne téged, akkor nem foglalkoznál vele és főleg nem akarnál bosszút állni...

Azt írod régen volt. Mi van, ha azóta Ő is megváltozott és csak tini fejjel volt bunkó?

2012. aug. 1. 18:10
 16/23 anonim ***** válasza:
11%

"Egyszer bunkó volt, most meg megint bunkó, ha a külsőd miatt hajt rád"

Hát tapsold meg magad ha ilyen okos válaszokat írsz... te jóóóó ég! Nézz már körül egy kicsit a világban minden a külsőségekről szól, csak gyáva az ember ez magában kimondani.

Az persze legyen világos, hogy a külsőségek nem fognak boldogítani hosszú távon de azért bunkó mert külsőleg fogta meg a lány? A nők itt rinyálnak a közösségi oldalon a belső a fontos stb de saját maguknak hazudnak ezzel. Aztán megy a hiszti, hogy milyen bunkók vele.

Egy kor után már a nők kezdenek ráébredni a dolgokra és érzelmi szempontból biztonságot keresnek.

De legalább magadnak ne hazudj már h nem számít a külső. Szinte minden embernél első dolog...

2012. aug. 1. 20:09
 17/23 anonim ***** válasza:

#10 fiúként barátzónát javasolt, ez a férfi összetartás jegyében elítélendő, de alatta javasolt valamit:

"Vagy mond meg neki az első randi végén ,hogy látod mit hagytál ki? Most már soha nem lehet köztünk semmi."

Ez frappáns és szvsz leírhatatlanul elegáns megoldás, ezt csináld!

21F

2012. aug. 1. 20:22
 18/23 omba ***** válasza:

20:09!

Nagy ám a világ!

Akkor abban egyetértünk, hogy pár éve bunkó volt.

Van, hogy egy nő nem az esetem, de nem alázom le ezért, ezzel!

A világ látható, harsány fele valóban a külsőségekről szól: reklámok, újság címlapok, miegyéb...

"Az persze legyen világos, hogy a külsőségek nem fognak boldogítani hosszú távon " - na ja.

Szóval nem tervez hosszú távra, ettől még nem volna bunkó, de egy jó dugást remélni egy megsértett nőtől, azzal, hogy azt mondom: most meg jól nézel ki, jöhetsz...???

Én maradok a véleményemnél, remélem hatok a Kérdezőre is!

2012. aug. 1. 20:32
 19/23 Hanariko ***** válasza:
100%

azoknak, akik itt oltják a kérdezőt...

nem az a baj, hogy tetszik neki a lány, hanem hogy régebben milyen bunkó volt vele (ha akkor nem volt olyan szép, azt is meg lehet mondani kíméletesen) de ő megalázta, durva volt vele. És ezek után, most hogy kikupálódott kellene neki mi? A nagy lóf*szt... ez a szemétség, nem az hogy a szépet keresi valaki.

2012. aug. 1. 21:28
 20/23 Hanariko ***** válasza:
meg amúgy is, ezért miért maradna 30 éves korában is egyedül? Ő is mondta, semmi baja nem lenne, ha most nem pofátlankodott volna ide az a srác... lehet hogy kicsinyes dolog, de valljuk be, azért jól esik az ilyen. Főleg ha megérdemli. És semmi törvénybe ütközőt nem akar tenni a lány, csak visszaadni ugyan azt, amit kapott.
2012. aug. 1. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!