Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beteg lánnyal élnétek együtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg lánnyal élnétek együtt?

Figyelt kérdés

Először is szeretném leszögezni, hogy nagyon szeretem, sok dologban nagyon összeillünk, mindkettőnkre elmondható hogy értelmiségi félék lennénk =) . A szexuális vágy is meg van és hasonló köztünk , én mindig is kívántam őt.

A gond az, hogy szegénykének egy örökletes betegsége van, aminek eredményeként nem tud feldolgozni bizonyos vitaminokat, ásványi anyagokat stb. Ez sajnos ki is hat a külsejére (néha a személyiségére is): bőre, haja, szeme , látszik rajta hogy betegeskedő .

Ahogy az idő telik, öregszik az ember . . .és már nem fog szépülni .

Ti mit tennétek ? Szép lány lenne ha egészséges lenne, de sose lesz sajnos =(((

22 F

2012. aug. 1. 14:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20-as kérlek ne vedd ezt sértésnek de a leveled utolsó sorain elkezdtem sírni(2 éve sírtam utoljára) úgyhogy kérlek ne írj több ilyen hangvételű levelet:"(
2012. aug. 1. 22:13
 22/26 anonim ***** válasza:

21-es

Sajnálom, nem ez volt a célom! Csak leírtam, hogy nálunk hogy megy ez. Tényleg ne haragudj, nem akartam, hogy sírj! Ne is tedd! Mindezek ellenére imádom az életemet :)

A koromat meg elfelejtettem tegnap :)

23 éves mosolygós lányzó

2012. aug. 2. 16:52
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem összetéveszted a vonzalmat és a barátságot a szerelemmel.
2012. aug. 2. 20:55
 24/26 anonim ***** válasza:
Már abbahagytan a bőgést...két kérdés miatt: ,,Szűz Mária megcsalta Szent Józsefet?"; ,, A maszturbálástól megnagyobbodhat az egyik kezem?" Nos, ezek az IGAZI betegek!x[
2012. aug. 2. 22:19
 25/26 anonim ***** válasza:

Éretlen vagy, hagyd el, még időben. Te nem tudod elfogadni őt, ami nem baj, csak vagytok egymásnak valók.

A legnagyobb jóindulattal és komolysággal írom, az indokokat most nem fejteném ki.

2012. okt. 16. 07:37
 26/26 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáállással én barátságra tartanám meg.
2012. okt. 16. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!