Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg lánnyal élnétek együtt?
Először is szeretném leszögezni, hogy nagyon szeretem, sok dologban nagyon összeillünk, mindkettőnkre elmondható hogy értelmiségi félék lennénk =) . A szexuális vágy is meg van és hasonló köztünk , én mindig is kívántam őt.
A gond az, hogy szegénykének egy örökletes betegsége van, aminek eredményeként nem tud feldolgozni bizonyos vitaminokat, ásványi anyagokat stb. Ez sajnos ki is hat a külsejére (néha a személyiségére is): bőre, haja, szeme , látszik rajta hogy betegeskedő .
Ahogy az idő telik, öregszik az ember . . .és már nem fog szépülni .
Ti mit tennétek ? Szép lány lenne ha egészséges lenne, de sose lesz sajnos =(((
22 F
de nem ez a 22 es csapdája ? Szerelem, ahogy én ismerem, a legjobb esetben is 1 év vagy nagyon maximum 1.5 év, utána átalakul szereteté.
Nálunk ez az időszak kb 3 hónap volt, szerelem, amíg meg nem láttam igazán szegények milyen a külseje, aztán szeretet a belső tulajdonságai miatt
Bocsánat ha nagy képűen hangzik, de mindig jó dolgom volt a hölgyekkel, van külsőm és személyiségem. De sosem volt egyik lánynál sem olyan maradni való készségem mint most, pedig voltak igazán szépek is előtte .
És itt van bennem ez a belső hang, hogy lehet szép is és belsőleg is tökéletes egy lány, csak keress, ne ragadj le most.
A Szépség is elfogadta a Szörnyet, nehogymár egy csaj tökösebb legyen nálad.
Thor
Első válasz: élnék együtt, ha valóban meglennének azok az értékei amiket én keresek
Második válasz: nem tudom, viszont ha valóban szeretitek egymást és én a helyedben lennék, mellette maradnék :)
Ez olyan kérdés, mint amiket az általánosban kérdezett egy osztálytársam pl.: megennél egy döglött macskát, ha anyád élete múlna rajta?
Túl provokatív! Ez egy nagyon mély erkölcsi, lélektani kérdés, és nagyon körülményfüggő is rá a válasz. Mert ilyen esetben nem csak a lánnyal élsz együtt, hanem a betegségével is. Ha elég erős köztetek a kapcsolat és a lelki kötődés, akkor ez fel sem merül, ha meg nem, akkor meg a gyakorikérdések.hu-n posztolsz róla.
Ha még tiszta és teljes szívedből szereted is őt, és 100%ig mellette állsz, hosszú távon ez akkor is felőrölhet (ti. te fogod ápolni, és gondozni, mert beteges), hát még ha hezitálsz is a kezdetén.
A leírásod alapján nekem úgy tűnik, te végül maradni fogsz mellette, de ha ezt csak lelkiismereti okból teszed (pl. nem tehetek vele ilyet, meg mit szólnának mások ha lelépnék), akkor nem ez lesz maga a beteljesült álom.
Csernus biztos megkérdezné tőled:"BEVÁLLALOD???!!!"
Hm...mondhatom, hogy esetemben én vagyok a "csúnyácska" lány?
Nem vagyok csúnya (nagyképű volt, tudom) értelmiségi vagyok és "beteg". Genetikai hibával születtem, a vérem sűrűbb mint a "normál" embereké, de ez csak egy tüdőembólia után derült ki. Elvesztettem a fél tüdőmet. Gyógyszert szedek, orvoshoz járok. A páromnak teljesen őszintén elmondtam, hogy ez mennyiben "nehezíti" meg majd a közös életünket ha úgy döntünk, hogy... És elfogadta, pedig hidd el, neki kissé nagyobb gondokkal kell szembesülnie, mint a "csúnyácska" külsőmmel. Van amikor sírok a fájdalomtól vagy levegőért kapkododok. És számára nem volt kérdés. Együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!