Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a jelei annak, ha egy kapcsolat már a végénél tart?

Figyelt kérdés
....
2009. júl. 18. 08:04
 1/6 anonim ***** válasza:

ezt már tegnap is felvolt téve, keresd meg.

hát ha elmész otthonról 1 hétre és nem keres a párod akkor tuti.

2009. júl. 18. 08:05
 2/6 A kérdező kommentje:

Én nem láttam ilyen kérdést...

:)

2009. júl. 18. 08:09
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
nekem nem reg lett vege egy kapcsolatomnak, szep csndben. Egyszerüen annyi volt, hogy ha pl nem tudtunk beszelni valamiert több napig mar nem zavart, nem is igazan jutott eszembe, pedig regen mindig ra gondoltam ilyenkor, meg szenvedtem, es nala is ezt vettem eszre. Mar nem hivtam fel mindenert, ha törtent valami, azert meg plana nem, ha nem törtent semmi, csak hallani akartam., Olyankok voltunk mar, mint a baratok, es vagyunk most is, örülök, hogy 3,5 ev nem ment tönkre, hanem mindketten belattuk, hogy mar nem vagyunk szerelmesek.
2009. júl. 18. 08:20
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem tegnap elött ért véget 4 éves kapcsolatom..talán az,hogy már nem annyira vágysz a másik ölelésére...nem kívános mindig,hogy pusziljon,csókoljon...nem beszélgettek sokat,csak vagytok egymás melett,nem tudtok jókat nevetni együtt,már már idegesítő néha a másik...valamelyik fél a másik nélkűl akar menni szórakozni...nem hív fel telefonon max csak egyszer...akkor is csak pár mp-re...nem mondja sosem hogy szeret!!csak a szex erejéig simogat meg...csókol meg...többet dolgozik a kelleténél...inkább mással van elfoglalva mint veled.amikor szól hozzás akkor nem becéz csak "hé te" vagy "hallod" indulatos lesz ha valaimt kérdezel,és egyáltalán nem érdekli mi van veled,hgy jöttél haza pl a bnődtől éjszaka,gyalog...nem aggódik miattad...és egy cseppet sem féltékeny...

én ezekből már tudtam,hogy nem szeret...pedig amikor megismerkedtünk és még azután is annyira szeretett de annyira...:s :(

2009. júl. 18. 09:40
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom! :(

De hátha majd minden jobb lesz, csak ne add fel!!!....

Engem nagyon szeret a barátom, imád! De nálam egy kicsit alábbhagyott a dolog, vagyis szeretem és mikor elmegy valahova idegesít:), tudok féltékeny is lenni...de már nem ugyanolyan a hozzá fűző érzés, mint régebben.

Mit tegyek, hogy ugyanúgy szeressem, mint mondjuk 1 éve???????????

:(

2009. júl. 18. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Csukd be a szemed és gondold el hogy más öleli más csókolja a barátodat!!!!!!!Tudod,mindíg akkor jövünk rá hogy mennyire fontos nekünk valaki amikor már elveszítjük.s általában akkor már késő!!!!!
2009. júl. 22. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!