Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire rossz alakkal nem tudok pasizni igaz?
Tornázgass és figyelj oda az étkezésre.
Nekem úgy tűnik,mintha a második képen behúztad volna a hasad.
De nyugodj meg,nem vészes,csak pici torna és önfegyelem.
Szép a szőnyegetek.:)
Nekem is ilyesmi alakom van, és én 1,5 éve boldog párkapcsolatba élek, ősszel össze is költözünk a barátommal. :)
Szóval fel a fejjel, nincs semmi baj az alakoddal, sőt, vannak fiúk, akiknek kifejezetten ez a típus jön be. :)
Nálam ez genetika, én egyszerűen ilyen alkat vagyok, és nem tudok fogyni, ezért megtanultam így elfogadni magamat. De ha téged zavar, sportolj valamit, kezdj el tornázni és figyelj az étkezésedre. :)
Ha viszont jól érzed magad a bőrödben, akkor ne hallgass mások véleményére. Csakis az a fontos, hogy te elégedett légy magaddal, és akkor mások is szépnek fognak látni. Ha el tudod fogadni magadat így, mások is el fognak fogadni. :)
már elkezdtem fogyni és mozogni is :) amúgy kedves 11-es nem húztam be a hasam és köszi szépen nekem is tetszik az a szőnyeg :)))
13-as válaszoló én nem csak "kicsit teltebb" vagyok ahogy te fogalmaztál, hanem nagyon :) de sebaj lesz ez majd másképp is
14-es :))) örülök neki h tetszik
15-ös nálam van kitartás bőven és rem h lesz miért kitartanom továbbra is :) ja és amúgy az nem leggings hanem nálunk ez otthoni viseletnek számit és a sortnak 1 hoszabbik változata :)
kedves 16-os grat a kapcsolatodhoz :) sok boldogságot nektek
amúgy majdnem 18 vagyok :) és mentek a zöld kezek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!