Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire rossz alakkal nem tudok pasizni igaz?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 14:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Tornázgass és figyelj oda az étkezésre.

Nekem úgy tűnik,mintha a második képen behúztad volna a hasad.

De nyugodj meg,nem vészes,csak pici torna és önfegyelem.

Szép a szőnyegetek.:)

2012. aug. 1. 14:49
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló alakom van mint neked. Próbálok az alakomhoz illően öltözködni, és képzeld, az utcán megfordulnak utánam a pasik. :) Mennyi idős vagy egyébként? 19/L
2012. aug. 1. 14:57
 13/27 anonim ***** válasza:
Vannak fiúk, akik pont az ilyen alkatú lányokat keresik.. (kicsit teltebb ) Mindenkinek nem tudsz megfelelni, alakíts úgy az alakodon hogy saját magadnak tetsz. Ha jól érzed magadat a bőrödben lesz önbizalmad, ami meglátszik majd a kisugárzásodon is.
2012. aug. 1. 14:57
 14/27 anonim ***** válasza:
Dugnálak. Nekem bejön
2012. aug. 1. 15:14
 15/27 anonim ***** válasza:
33%
Fogynod kéne egy 10 kilót de az csak kemény munkával érhető el, a dundibb embereknek meg nem mindig van annyi kitartásuk. De akarattal minden elérhető... Amúgy leggings-et nem veszünk fel nem fenék alá érő ruhával.
2012. aug. 1. 15:30
 16/27 anonim ***** válasza:
65%

Nekem is ilyesmi alakom van, és én 1,5 éve boldog párkapcsolatba élek, ősszel össze is költözünk a barátommal. :)

Szóval fel a fejjel, nincs semmi baj az alakoddal, sőt, vannak fiúk, akiknek kifejezetten ez a típus jön be. :)

Nálam ez genetika, én egyszerűen ilyen alkat vagyok, és nem tudok fogyni, ezért megtanultam így elfogadni magamat. De ha téged zavar, sportolj valamit, kezdj el tornázni és figyelj az étkezésedre. :)

Ha viszont jól érzed magad a bőrödben, akkor ne hallgass mások véleményére. Csakis az a fontos, hogy te elégedett légy magaddal, és akkor mások is szépnek fognak látni. Ha el tudod fogadni magadat így, mások is el fognak fogadni. :)

2012. aug. 1. 15:34
 17/27 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) örülök neki h nem haraptátok le a fejemet amiért igy nézek ki, pedig már a legrosszabra is felkészültem :)
2012. aug. 1. 15:44
 18/27 A kérdező kommentje:

már elkezdtem fogyni és mozogni is :) amúgy kedves 11-es nem húztam be a hasam és köszi szépen nekem is tetszik az a szőnyeg :)))

13-as válaszoló én nem csak "kicsit teltebb" vagyok ahogy te fogalmaztál, hanem nagyon :) de sebaj lesz ez majd másképp is

14-es :))) örülök neki h tetszik

15-ös nálam van kitartás bőven és rem h lesz miért kitartanom továbbra is :) ja és amúgy az nem leggings hanem nálunk ez otthoni viseletnek számit és a sortnak 1 hoszabbik változata :)

2012. aug. 1. 15:55
 19/27 A kérdező kommentje:

kedves 16-os grat a kapcsolatodhoz :) sok boldogságot nektek

amúgy majdnem 18 vagyok :) és mentek a zöld kezek :)

2012. aug. 1. 16:00
 20/27 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy túlsúlyos. A túlsúly nem itt kezdődik. Tény, hogy nem vagy vékony, de az arányok jók. Vékony derék, szélesebb csípő, ez a pasik többségének nagyon bejön. Igazából a gond a karjaidon és a combodon van. Azt a területet célozd meg inkább. Csinálj guggolásokat, kitöréseket, járj el futni. Lisztet, cukrot hanyagold, sok zöldség, gyümölcs és rengeteg víz.
2012. aug. 1. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!