Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom elvárja hogy könyveket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom elvárja hogy könyveket olvassak?

Figyelt kérdés
mert szerinte ettől okosabbnak tűnök. wtf?

2012. aug. 1. 14:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Fiú vagy?
2012. aug. 1. 14:12
 2/14 anonim válasza:
100%
Nem rossz gondolat attól hogy könyvet olvasol gyarapodik a szókincsed és választékosabban tudod kifejezni magadat ami sohase probléma főleg ha valakire ideges vagy akkor olyan mondattal eltudod küldeni a francba hogy megsértődik rád egy életre
2012. aug. 1. 14:13
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem rossz gondolat. De nem biztos, hogy beválik. Az én eddigi barátaim csak lestek, amikor levették a polcról egy-egy könyvemet (és gyorsan vissza is tették!)- pedig értelmesek voltak, mind. :)

Olvasgass, de olyasmit, ami hozzád is közel áll. Azokból válassz valami igényesebbet! :)

2012. aug. 1. 14:16
 4/14 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2012. aug. 1. 14:19
 5/14 anonim ***** válasza:
33%

vannak olyan könyvek amiket ,ha látja hogy olvasol akkor inkább azt fogja elvárni,hogy ne olvass.

ajánlom a: boszorkányok pörölye.árnyak a belső pokolból,mein kampf,virágos kert,

Szóval a lehetőségek meg vannak arra,hogy ne akarja,hogy olvass.

csak ügyelj arra hogy ő is bele olvasson.

2012. aug. 1. 14:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen,olvass:). Ez pont ismerős szituáció,mert randiztam már olyan lánnyal aki bár nagyon csinos volt,elképesztő butaságokat mondott és tudatlan volt,mert mint kiderült alig szokott olvasni..(középosztálybeli magyar lány volt) Szóval nagyon megéri olvasni..
2012. aug. 1. 14:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts vele, az ilyen állat aki olvasásra kényszerít nem méltó hozzád.
2012. aug. 1. 14:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Akárhogy is, de van benne valami, nem okosabbnak fogsz tűnni, hanem okosabb is leszel.

Kivéve persze a fentebb említett könyvek esetén, de a barátod szerintem nem ezekre gondolt.

2012. aug. 1. 14:25
 9/14 anonim ***** válasza:
A párodnak igaza van, szűkséged van az olvasásra, még hálás leszel neki és mindenképp kérd ki a tanácsát mielőtt magadtól kézbe vennél egy könyvet.
2012. aug. 1. 14:27
 10/14 omba ***** válasza:

Nem "tűnsz" okosabbnak, hanem az lehetsz.

De ha nagyon szörnyű, keress más pasit, mindent azért mégse kell bevállalnod!

2012. aug. 1. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!