Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok választani. Úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok választani. Úgy érzem a Zoli kell, de félek, hogy vele nem lenne hosszútávú. Mit tennétek? Alul olvasd!

Figyelt kérdés
Van egy srác akit Zolinak hívnak és nagyon tetszik. Azt hittem nem lesz nála esélyem soha! Aztán egyik nap átgondoltam, hogy inkább leszállok róla, mert nem állna le velem. Aztán egyik nap msn-en rámírt, hogy mit csináltam aznap. írtam neki hogy az ísmerősömmel voltam és írta, hogy az akkor tuti, hogy fiú. Mondtam neki, hogy igen fiú alakulóban van. Aztán írta, hogy gondolta. Mondtam neki, hogy Ákos a fiú neve akivel találkozgatom. és rákérdeztem mi van a lányokkal írta, hogy tetszik neki egy lány, de a lány éppen ismerkedik. Aztán az Ákos meg kezd szerelmes lenni belém. (Nagyon rendes srác, aranyos, meg mindenki szereti, bírja, sokan akarják járjunk mert hosszú kapcsolatot szereti) Mit tegyek? Melyiket válasszal?
2009. júl. 18. 00:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%

Zoli, mivel Ákost nem szereted, és ezt lényegében te írtad, nézd csak --> "Nagyon rendes srác, aranyos, meg mindenki szereti, bírja, sokan akarják járjunk mert hosszú kapcsolatot szereti." Nem írtad bele, hogy te szereted, vagy hogy neked bejön, csak a mások véleményét. Jah, és ha összejönnél vele, akkor is ott lenne a Zoli. Izgatná a fantáziádat, hogy mi lett volna ha...

Szóval Zoli.

2009. júl. 18. 09:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia! Gergő vagyok, válassz engem!

:)

2009. júl. 18. 13:31
 13/13 A kérdező kommentje:

Vicces vagy.

A Zolihoz amúgy kezdetek óta vonzódom, de az Ákossal meg nagyon jól elvagyok. És minden nap bókol mind a két fiú.

2009. júl. 18. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!