Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire lehet hosszútávú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet hosszútávú kapcsolat úgy, hogy 200 km választ el a fiútól? 17/l

Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 17:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hát nemtudom, én a párom nélkül alig bírok ki 2 napot is, nem hogy még ott legyen az a 200 km és max heti 1x látom, de igazából ezt neked kell tudni meg neki h szeretitek e egymást annyira h ez gondot okozzon :)
2011. szept. 10. 17:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Hmm, igen..a gond a távolság..kedveljük nagyon egymást..de talán a távolság miatt nem merünk belevágni..:/
2011. szept. 10. 17:46
 3/14 anonim ***** válasza:
hát igen :) a távolság az nem a legjobb és mindenki tudja hogy a távkapcsolatok 90%-a kudarcba torkollik, de én mindig bízom benne h én a maradék százalékokba tartozok (bármiről is legyen szó) szerintem ebben bízhatsz te is de ezt nektek kell eldönteni h mi jó nektek :) (első voltam)
2011. szept. 10. 17:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát nem ajánlom nekem is volt ilyen barátom .... nagyon szerettük egymást de borzasztó volt hogy csak gépen meg telón beszéltünk ... mi fél évig bírtuk aztán dobtam mert nem bírtam :( a mostani pasimmal legalább 1 hetente talizunk de ezt is nehezen bírom :S
2011. szept. 10. 17:55
 5/14 anonim ***** válasza:

Az attól függ! Találkoztatok már személyesen? Mennyi időt töltöttetek együtt? Milyen gyakran tudnátok találkozni, stb.?

17/F

2011. szept. 10. 18:00
 6/14 A kérdező kommentje:
:/:/ akkor a rossz tapasztalatok megvannak ezen a téren.. amikor még együtt voltatok milyen gyakran találkoztatok?,és mennyi volt a köztetek levő távolság?
2011. szept. 10. 18:00
 7/14 A kérdező kommentje:
Személyesen még csak egy nagyon nagy véletlen során, szval úgy még nem is találkoztunk,hogy rendesen megbeszélt tali. Egyébként hétvégente tudnánk szerintem...:/
2011. szept. 10. 18:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Eddig sajnos elég egyoldalú válaszok érkeztek, úgyhogy elmesélem az én sztorimat:

Tavaly nyáron érettségi és egy 2 és fél éves kapcsolat után voltam, egyetem előtt. Bár egyáltalán nem így terveztem, nyár közepén találkoztam egy fiúval, aki nagyon megfogott, és én is őt. Tudtuk, hogy ebből 1,5 hónap együttlét után távkapcsolat lesz (szintén kb. 200 km), de belevágtunk. Havonta 1×-2× látjuk egymást, ő dolgozik, nekem pedig rengeteg a tanulnivalóm, de mégis kitartunk egymás mellett! Persze nem mindig könnyű, sőt néha kifejezetten nehéz, de szerintem nem szabad csak azért lemondani valakiről, mert tudjátok, hogy nehéz lesz... Egy próbát mindenképp megér!

19 L

2011. szept. 10. 18:37
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy megosztottad velem a történeted, biztosan nagyon nehéz lehet,ilyen ritkán látni a másikat...:( És igen,én is úgy vagyok vele,hogy egy próbát mindenképp megérhet,még akkor is ha tudjuk nehéz lesz a távolság miatt.../:
2011. szept. 10. 20:08
 10/14 Gyufikaaa válasza:

Köztem és a párom között 250km volt,1 hónapban 1x találkoztunk,de megérte,1 év után össze is költöztünk... Így volt a jó,mert sok kapcsolat azzal megy tönkre hogy gyorsan összeköltöznek.. Ebből is kiderül,ha nagyon hiányoztok egymásnak,és szeretitek egymást,nem lesz gond :)

21/F

2011. szept. 11. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!