Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy ennyire természetessé vált "kémia", tényleges szerelem nélkül belevágni egy párkapcsolatba?
21.század,média,társadalom műve
Ennyi röviden
Én úgy vettem észre, hogy itt nagyon sokan minden áron "párt" akarnak maguknak szerezni, ha ez nem jön össze mondjuk 10 alkalommal, akkor rögtön itt sírnak. A többi meg bíztatja, hogy "adja lejjebb az igényeit". Mintha kötelező lenne 15 évesen már mindenkinek szerelmi életet élnie...
Egyszer egy olyasmi kérdésre, hogy "Szerelmesek voltatok-e a párotokba, amikor összejöttetek?" azt merészeltem válaszolni, hogy "Igen, másképpen el sem tudnám képzelni a járást valakivel". Erre megkaptam, hogy annyira nem bírják azokat a "kiscsajokat", akik minden héten másba szerelmesek :D
Mellékesen megjegyezném, hogy 27 éves vagyok és eddig életemben 3 férfival voltam összesen :P
Szerintem a legtöbb férfi csak azért tart barátnőt hogy legyn kivel kúrni rendszeresen
A legtöbb nő meg azért tart pasit hogy legyen ki eltartsa őket stb
A szeretet az legalul van a ranglétrán sajnos,rengeteg kényszer kapcsolat van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!