Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, hogy ilyen "tökös csaj"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy ilyen "tökös csaj" vagyok?

Figyelt kérdés
A kérdés érdekesen hangozhat, de tényleg foglalkoztat. A lényeg, én egy nem éppen kifinomult női jelemmel vagyok megáldva. Az alakom az teljesen jó, sokan mondják, hogy csinos vagyok, nem is ezzel van a probléma. Hanem a jellemem elég ilyen kis vagány vagyok, de nem viszem túlzásba azért, szeretem a fiúsabb cuccokat, itt persze nem a szakadt zakó és 2 mérettel nagyobb számú farmerekről beszélek, hanem arról, hogy nem igazán kedvelem a túl mélyen kivágott felsőt és a szoknyát sem. Ha lehet egyszerű pólóba vagyok és a hosszú nadrágokat részesítem előnyben, de van, hogy testhezállót hordok, csak éppen nem rövidet. Tornacsukát vagy edzőcipőt hordok, a magassarkútól irtózom. Szeretem a halálfejes cuccokat, a fekete színt, csuklószorítót. Nem hülyeségből szeretem a feketét, tényleg a kedvenc színem, slankit is. A viselkedésem pedig mint már írtam elég vagány, nagyszájú, sokszor kiszalad egy-két csúnya szó, de nem viszem túlzásba. Tetoválásom is van egy. Na, amiket most felsoroltam, azok elég kevertek, szóval igyekszem kimutatni, hogy lányból vagyok, de inkább ilyen stílusban öltözködöm, szerintetek nagyon gáz? Lehet, majd egyszer kinövöm, de az nem most lesz és érdekel addig is, hogy vajon mit szűrhetnek le az emberek rólam. Sok ismerősöm mondta már, hogy ha jó pasikat akarok összeszedni, csinosabban kéne öltözködnöm. Nos, lehet, de nem érdekel, mert én így érzem jól magamat. Az ilyen lányokról mit gondoltok? Fiúk-lányok egyaránt írhattok. Ja és nem szenvedek személyiségzavarban és leszbikus sem vagyok.
2012. aug. 1. 03:25
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm!
2012. aug. 2. 04:23
 22/22 anonim válasza:

Hey!

Amúgy milyen tetkód van?

A válaszom:

Maradj így, ahogy vagy, szard le a többit… ha meg valaki nem így fogad el az húzzon a francba! Te úgy vagy jó ahogy vagy, én is fiúsabb lány vagyok, rövid a hajam most már meg stb (nem szeretek a fésűs és hajszárítgatós ill. hajfonásos műveletekkel vacakolni, de szarom le, ha valaki nem tud úgy elfogadni olyannak, amilyen vagyok, szóval, akkor annak integetek hogy viszlááát :) !.

Amúgy mi gáz mi nem az ez egy tini baromság, amit meg se tudnak indokolni, ez csak egy ürügy arra, hogy piszkáljanak valakit.

Vagy lehúzzák, negatívan befolyásolják az illetőt, amit a "bántalmazója" szinte észre se vesz, csak azt látja, hogy az az ember mekkora egy szar pl..

Megkérdeztem egy tini lányt, hogy miért gáz valami, és hebegett-habogott, és a válasza az volt, hogy azért mert gáz, meg hogy azért, mert az -, szval teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem tudja, csak követi ezt a hülyeséget.

Egyszer ha lehúznak így valakit, kérdezd meg az illetőt, hogy miért ciki az, amit ő gáznak értékelt.

Meg fogsz lepődni, hogy nem lesz rá válasz, vagy csak valami elgagyogott, ócska szöveg.

Szóval:

Ezt nagyon fontos ledobni, a társadalom mindenkit bele akar integrálni a maga rendszerébe, és stb (ezt most nem fejtem ki bővebben, mert hosszasan le tudnám írni, milyen a társadalom, de ezt inkább most hagyjuk, nem a témába vág és stb).

Én nem a nőkben látok riválist, hanem a férfiakban.

Csak hát vannak olyan - k.rvásabban öltözködő egyének -, általánosságban beszélve - akik jaj a pasik így úgy amúgy: pfff.

U.I.: Bocsi, ez kicsit hosszú lett.

2018. okt. 16. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!