Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy ilyen "tökös csaj" vagyok?
Hey!
Amúgy milyen tetkód van?
A válaszom:
Maradj így, ahogy vagy, szard le a többit… ha meg valaki nem így fogad el az húzzon a francba! Te úgy vagy jó ahogy vagy, én is fiúsabb lány vagyok, rövid a hajam most már meg stb (nem szeretek a fésűs és hajszárítgatós ill. hajfonásos műveletekkel vacakolni, de szarom le, ha valaki nem tud úgy elfogadni olyannak, amilyen vagyok, szóval, akkor annak integetek hogy viszlááát :) !.
Amúgy mi gáz mi nem az ez egy tini baromság, amit meg se tudnak indokolni, ez csak egy ürügy arra, hogy piszkáljanak valakit.
Vagy lehúzzák, negatívan befolyásolják az illetőt, amit a "bántalmazója" szinte észre se vesz, csak azt látja, hogy az az ember mekkora egy szar pl..
Megkérdeztem egy tini lányt, hogy miért gáz valami, és hebegett-habogott, és a válasza az volt, hogy azért mert gáz, meg hogy azért, mert az -, szval teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem tudja, csak követi ezt a hülyeséget.
Egyszer ha lehúznak így valakit, kérdezd meg az illetőt, hogy miért ciki az, amit ő gáznak értékelt.
Meg fogsz lepődni, hogy nem lesz rá válasz, vagy csak valami elgagyogott, ócska szöveg.
Szóval:
Ezt nagyon fontos ledobni, a társadalom mindenkit bele akar integrálni a maga rendszerébe, és stb (ezt most nem fejtem ki bővebben, mert hosszasan le tudnám írni, milyen a társadalom, de ezt inkább most hagyjuk, nem a témába vág és stb).
Én nem a nőkben látok riválist, hanem a férfiakban.
Csak hát vannak olyan - k.rvásabban öltözködő egyének -, általánosságban beszélve - akik jaj a pasik így úgy amúgy: pfff.
U.I.: Bocsi, ez kicsit hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!