Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy ilyen "tökös csaj" vagyok?
Még keresed a helyedet a nagyvilágban:-)
Nyílván tudod,hogy mitgondolnak rólad a környező pasik,hiszen mindig vissszahall az ember ezt-azt az ismerősöktől.Viszont a kételyek ezzel kapcsolatban bennedvannak,(talán pont emiatt)ha még itt is megkérdezed.
Személyszerint a filigrán lányokat szeretem,ahogy a férfiak 98 %-a.
Ne aggódj,mindannyian álarcot viselünk,mindenki próbálja palástolni a valódi énjét,és kifelé "virít".
Lefogadom hogy érzékenyebb vagy az átlagos csajoknál,és így kompenzálsz...
A gáz mindössze az,hogy a szigetfesztiválon csak a szakadtabb réteg fog "észrevenni",és ezzel együtt bevonzod a nagyobb rizikót is.
Nem mondtam hogy komoly lenne a probléma, mindenkinek valami heppje, nekem is. Én pl itt válaszolgatok neked miközben semmi sem köt hozzád. Nekem ez a heppem.
Neked meg hogy 19 évesen még halálfejes cummót hordasz. Ettől még bőven lehetsz értékes ember.
Egy biztos, ha a kérdés megfogalmazodott benned akkor nagyon közeli a változás amire igazából vágysz. Hogy az utolsó lökést ez a gyakorin feltett kérdés és válaszai, barátnőid vagy egy új pasi hozza meg az még kérdéses, de arra fogadok hogy egy év múlva már csak képeken fogsz látni halálfejet és depis ruhát, te is beszállsz a versenybe mint bárki más.
Szerintem abszolút nem gáz. Miért lenne az?
Mindenkinek el kell fogadni a dolgait.
De a legfontosabb, hogy mindenki fogadja el a saját dolgait.
Ha ez megvan, akkor nem lehet baj.
Annyi a lényeg, hogy ne akarj magadon szándékosan változtatni, mert abból jó nem sülhet ki. Főleg ne engedd másnak, hogy meg akarjon változtatni, mert mi a f*sz köze hozzá. Tapasztalati képlet. Amikor mások "kényes kicsi ízlésvilágához" akartam igazodni, az csak sz*r volt.
A stílus az egy olyan dolog, amiben nem szabad elvárásokat támasztanod magad elé. Reális célkitűzés az, hogy akarsz egy jó szakmát, állást, verdát, lakást, gyereket, de az, hogy pl "csajos" stílust akarsz, vagy "rapper" akarsz lenni, de a punkrockot szereted, az hülyeség.
Amúgy nekem be is jönnek az ilyen vagány, "vadóc" csajszik :D
Semmi probléma nincs veled az ég világon. Honnan jutott eszedbe ilyesmi, esetleg többen beszóltak neked?
Sok ilyen lány van pedig, sőt, az sem igaz feltétlenül, hogy "kinövöd", mert a legtöbb meg is tartja ezt a stílust. Kicsit változnak esetleg a kiegészítők, de az alap megmarad. És a párkapcsolatokkal sincsenek gondjaik.
Én személy szerint szimpatikusnak találom az ilyen lányokat.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!