Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, hogy ilyen "tökös csaj"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy ilyen "tökös csaj" vagyok?

Figyelt kérdés
A kérdés érdekesen hangozhat, de tényleg foglalkoztat. A lényeg, én egy nem éppen kifinomult női jelemmel vagyok megáldva. Az alakom az teljesen jó, sokan mondják, hogy csinos vagyok, nem is ezzel van a probléma. Hanem a jellemem elég ilyen kis vagány vagyok, de nem viszem túlzásba azért, szeretem a fiúsabb cuccokat, itt persze nem a szakadt zakó és 2 mérettel nagyobb számú farmerekről beszélek, hanem arról, hogy nem igazán kedvelem a túl mélyen kivágott felsőt és a szoknyát sem. Ha lehet egyszerű pólóba vagyok és a hosszú nadrágokat részesítem előnyben, de van, hogy testhezállót hordok, csak éppen nem rövidet. Tornacsukát vagy edzőcipőt hordok, a magassarkútól irtózom. Szeretem a halálfejes cuccokat, a fekete színt, csuklószorítót. Nem hülyeségből szeretem a feketét, tényleg a kedvenc színem, slankit is. A viselkedésem pedig mint már írtam elég vagány, nagyszájú, sokszor kiszalad egy-két csúnya szó, de nem viszem túlzásba. Tetoválásom is van egy. Na, amiket most felsoroltam, azok elég kevertek, szóval igyekszem kimutatni, hogy lányból vagyok, de inkább ilyen stílusban öltözködöm, szerintetek nagyon gáz? Lehet, majd egyszer kinövöm, de az nem most lesz és érdekel addig is, hogy vajon mit szűrhetnek le az emberek rólam. Sok ismerősöm mondta már, hogy ha jó pasikat akarok összeszedni, csinosabban kéne öltözködnöm. Nos, lehet, de nem érdekel, mert én így érzem jól magamat. Az ilyen lányokról mit gondoltok? Fiúk-lányok egyaránt írhattok. Ja és nem szenvedek személyiségzavarban és leszbikus sem vagyok.
2012. aug. 1. 03:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Még keresed a helyedet a nagyvilágban:-)

Nyílván tudod,hogy mitgondolnak rólad a környező pasik,hiszen mindig vissszahall az ember ezt-azt az ismerősöktől.Viszont a kételyek ezzel kapcsolatban bennedvannak,(talán pont emiatt)ha még itt is megkérdezed.

Személyszerint a filigrán lányokat szeretem,ahogy a férfiak 98 %-a.

Ne aggódj,mindannyian álarcot viselünk,mindenki próbálja palástolni a valódi énjét,és kifelé "virít".

Lefogadom hogy érzékenyebb vagy az átlagos csajoknál,és így kompenzálsz...

A gáz mindössze az,hogy a szigetfesztiválon csak a szakadtabb réteg fog "észrevenni",és ezzel együtt bevonzod a nagyobb rizikót is.

2012. aug. 1. 06:40
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem mondtam hogy komoly lenne a probléma, mindenkinek valami heppje, nekem is. Én pl itt válaszolgatok neked miközben semmi sem köt hozzád. Nekem ez a heppem.

Neked meg hogy 19 évesen még halálfejes cummót hordasz. Ettől még bőven lehetsz értékes ember.

Egy biztos, ha a kérdés megfogalmazodott benned akkor nagyon közeli a változás amire igazából vágysz. Hogy az utolsó lökést ez a gyakorin feltett kérdés és válaszai, barátnőid vagy egy új pasi hozza meg az még kérdéses, de arra fogadok hogy egy év múlva már csak képeken fogsz látni halálfejet és depis ruhát, te is beszállsz a versenybe mint bárki más.

2012. aug. 1. 06:50
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg az utolsó kettőt! Igen, lehet, hogy kinövöm és tényleg csak emlék marad, hogy milyen voltam régen, de az is lehet, hogy így maradok, csak majd másképpen fogok öltözködni, nem tudom. Egyébként ne olyan vészesen képzeljétek el, nem mindig öltözködök úgy, mint egy olló, csak van, amikor tényleg csak az van rajtam, na ezt kihagytam... :)
2012. aug. 1. 09:15
 14/22 anonim ***** válasza:
22%
Én dugnék veled, tetkós csajjal úgysem voltam még. :D
2012. aug. 1. 09:25
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerintem abszolút nem gáz. Miért lenne az?

Mindenkinek el kell fogadni a dolgait.

De a legfontosabb, hogy mindenki fogadja el a saját dolgait.

Ha ez megvan, akkor nem lehet baj.

Annyi a lényeg, hogy ne akarj magadon szándékosan változtatni, mert abból jó nem sülhet ki. Főleg ne engedd másnak, hogy meg akarjon változtatni, mert mi a f*sz köze hozzá. Tapasztalati képlet. Amikor mások "kényes kicsi ízlésvilágához" akartam igazodni, az csak sz*r volt.

A stílus az egy olyan dolog, amiben nem szabad elvárásokat támasztanod magad elé. Reális célkitűzés az, hogy akarsz egy jó szakmát, állást, verdát, lakást, gyereket, de az, hogy pl "csajos" stílust akarsz, vagy "rapper" akarsz lenni, de a punkrockot szereted, az hülyeség.

Amúgy nekem be is jönnek az ilyen vagány, "vadóc" csajszik :D

2012. aug. 1. 09:26
 16/22 anonim válasza:
Nem egyál talán nem az .:D Énis ugyan ilyen vagyok mint te igaz nem 18 éves de na .:D Szerintem mindenkit el kell fogani olyannak amilyen , most nem értem miért kell minden csaj egy ribanc legyen ,mert manapásg az a menő 12 évesen magassarkut hordani .-.- neked legalább van saját stílusod .:)
2012. aug. 1. 10:30
 17/22 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Neked legalább van stílusod.Amúgy,nekem is hasonló stílusom van mint neked.Nekem is van pár tetkóm,meg piercingeim.Én is imádom a feketét,de inkább lazábban öltözködök,szakadt farmer,kockás ing stb.Én lesz.rom,h ez kinek tetszik ,kinek nem,úgysem lehet mindenkinek megfelelni.Így vagyok önmagam.Nekem mindig is ilyen lazább volt a stílusom,és ebből "kinőni" nem tudnék,meg nem is akarok:)21/L
2012. aug. 1. 11:03
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy ilyen normális válaszokat kaptam, felpontoztalak titeket! :) Egyébként ahogy nézem a véleményeket, mindben láttam igazságot.
2012. aug. 1. 12:24
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem gáz ilyen vagy és kész. Akinek nem tetszik nyalja ki.....
2012. aug. 1. 15:39
 20/22 anonim ***** válasza:

Semmi probléma nincs veled az ég világon. Honnan jutott eszedbe ilyesmi, esetleg többen beszóltak neked?

Sok ilyen lány van pedig, sőt, az sem igaz feltétlenül, hogy "kinövöd", mert a legtöbb meg is tartja ezt a stílust. Kicsit változnak esetleg a kiegészítők, de az alap megmarad. És a párkapcsolatokkal sincsenek gondjaik.

Én személy szerint szimpatikusnak találom az ilyen lányokat.

26/N

2012. aug. 1. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!