Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, hogy ilyen "tökös csaj"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy ilyen "tökös csaj" vagyok?

Figyelt kérdés
A kérdés érdekesen hangozhat, de tényleg foglalkoztat. A lényeg, én egy nem éppen kifinomult női jelemmel vagyok megáldva. Az alakom az teljesen jó, sokan mondják, hogy csinos vagyok, nem is ezzel van a probléma. Hanem a jellemem elég ilyen kis vagány vagyok, de nem viszem túlzásba azért, szeretem a fiúsabb cuccokat, itt persze nem a szakadt zakó és 2 mérettel nagyobb számú farmerekről beszélek, hanem arról, hogy nem igazán kedvelem a túl mélyen kivágott felsőt és a szoknyát sem. Ha lehet egyszerű pólóba vagyok és a hosszú nadrágokat részesítem előnyben, de van, hogy testhezállót hordok, csak éppen nem rövidet. Tornacsukát vagy edzőcipőt hordok, a magassarkútól irtózom. Szeretem a halálfejes cuccokat, a fekete színt, csuklószorítót. Nem hülyeségből szeretem a feketét, tényleg a kedvenc színem, slankit is. A viselkedésem pedig mint már írtam elég vagány, nagyszájú, sokszor kiszalad egy-két csúnya szó, de nem viszem túlzásba. Tetoválásom is van egy. Na, amiket most felsoroltam, azok elég kevertek, szóval igyekszem kimutatni, hogy lányból vagyok, de inkább ilyen stílusban öltözködöm, szerintetek nagyon gáz? Lehet, majd egyszer kinövöm, de az nem most lesz és érdekel addig is, hogy vajon mit szűrhetnek le az emberek rólam. Sok ismerősöm mondta már, hogy ha jó pasikat akarok összeszedni, csinosabban kéne öltözködnöm. Nos, lehet, de nem érdekel, mert én így érzem jól magamat. Az ilyen lányokról mit gondoltok? Fiúk-lányok egyaránt írhattok. Ja és nem szenvedek személyiségzavarban és leszbikus sem vagyok.
2012. aug. 1. 03:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
26%

Általban ha egy ilyen csajt látok, mindig rámtör a nevetés, hogy még egy buta csaj, aki azt hiszi attól lesz "menő", hogy férfiasan viselkedik. Egy nő maradjon nő, egy férfi meg férfi.

19 F

2012. aug. 1. 03:38
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem gáz, legalább van egy stíllusod ;)
2012. aug. 1. 03:38
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha te így érzed jól magadat, akkor nincs ezzel gond.
2012. aug. 1. 03:41
 4/22 A kérdező kommentje:
Hát, első nem igazán értek egyet veled. Mert nem menő akarok lenni, nekem egyszerűen ez jön. Ilyen vagyok. Az már más kérdés, hogy ki mit szűr le ebből, mert ugye van akinek tetszik, más meg, mint te is röhög. Egyébként meg nem az a harsogó, túl nagyszájú típus vagyok.
2012. aug. 1. 04:00
 5/22 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként 18 éves vagyok, szóval nem azért vagyok ilyen, mert olyan korban lennék...
2012. aug. 1. 04:01
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
Félre elemezted magad, ez nem öltözködési stílus, ez egy segélykiáltás.
2012. aug. 1. 06:19
 7/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt hogy meg érted? Nem érzem, hogy bármi bajom is lenne...
2012. aug. 1. 06:28
 8/22 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg nem öltözködési stílus, mondom ilyen vagyok mióta élek,talán a környezetem miatt lettem ilyen, nem tudom...
2012. aug. 1. 06:29
 9/22 anonim ***** válasza:

"Nem érzem, hogy bármi bajom is lenne.."

Akkor miért figyel a monitoromon a kérdésed?

2012. aug. 1. 06:32
 10/22 A kérdező kommentje:
Jaj...ha jobban kifejteném, teleírnám az egész oldalt. Csak kíváncsi voltam, gáz-e ez. De nem érzem, hogy komoly problémáim lennének, na jó mind1...
2012. aug. 1. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!