Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan férfit akivel lehet SOKAT?
A válasz nem egyszerű, valahol Ádámnál, és Évánál kéne ezt kezdeni. Ha visszaugrunk tini korban a hölgyek ha masztiznak nem állnak meg egy orgazmusnál általában, ugyebár. Ha belejönnek addig csinálják, amíg szükséges. Nos a férfiaknál ez az orgazmus általában egy. Nos. Tini korban, amikor még nem volt párkapcsolat így indul. Lehetne ezt még tovább görgetni....
A simogatásról annyit, hogy nem tudom én sem meg magyarázni az okát, de én sem szeretem. Csak a kapcsolat elején szokott előfordulni. Speciel én nem vagyok nőcsábász...
Én pl bevallom hogy ha elelvezek nem áll fel max a nap végére, és a libidom is nagyon lecsökken. De barátnőmet annyiszor kényeztetem ahányszor csak lehet max kézzel szájjal.
Viszont sok olyan pasi van aki napi akárhányszor bírja és kívánja.
Én imádok romantikazni de az a tapasztalatom hogy sok férfi társam nem. Szóval nehéz találni megfelelőt. De vald be magadnak elsőnek is hogy nimphoman vagy. És így keress magadnak. A legtöbb pasi él hal a szexer. De tanuld meg, hogy férfiaknak ez nagyobb nyomás. Nőknek nem kell annyira teljesíteni mint a férfiaknak így lehet sok pasit elriaszt az, hogy napi több órán át is élvezned.
Eddigi rekordom mikor párom 4szer ment el. De a végére már mozogni se tudtam xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!