Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találok olyan férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan férfit akivel lehet SOKAT?

Figyelt kérdés
szeretkezni?
2012. aug. 1. 02:00
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
tovább megyek az érintést az ölelést se igényelték ..-én szerelmes nőként csüngnék a másikon ..-de ők akik eddig voltak nem igényelték ezt ugy vagy nem is tudom ..ez meg olyan rosszul esett..
2012. okt. 14. 23:30
 32/38 anonim ***** válasza:
Miért nem szerzel olyan pasit, aki beokosít neked egy pár játékszert is. Megdobhatja a dolgokat. Hímmel is anélkül is. Én legalábbis ezt tenném.
2012. okt. 15. 08:09
 33/38 Bulfeszítő János válasza:

A válasz nem egyszerű, valahol Ádámnál, és Évánál kéne ezt kezdeni. Ha visszaugrunk tini korban a hölgyek ha masztiznak nem állnak meg egy orgazmusnál általában, ugyebár. Ha belejönnek addig csinálják, amíg szükséges. Nos a férfiaknál ez az orgazmus általában egy. Nos. Tini korban, amikor még nem volt párkapcsolat így indul. Lehetne ezt még tovább görgetni....

A simogatásról annyit, hogy nem tudom én sem meg magyarázni az okát, de én sem szeretem. Csak a kapcsolat elején szokott előfordulni. Speciel én nem vagyok nőcsábász...

2013. febr. 14. 10:32
 34/38 anonim ***** válasza:

Én pl bevallom hogy ha elelvezek nem áll fel max a nap végére, és a libidom is nagyon lecsökken. De barátnőmet annyiszor kényeztetem ahányszor csak lehet max kézzel szájjal.

Viszont sok olyan pasi van aki napi akárhányszor bírja és kívánja.

Én imádok romantikazni de az a tapasztalatom hogy sok férfi társam nem. Szóval nehéz találni megfelelőt. De vald be magadnak elsőnek is hogy nimphoman vagy. És így keress magadnak. A legtöbb pasi él hal a szexer. De tanuld meg, hogy férfiaknak ez nagyobb nyomás. Nőknek nem kell annyira teljesíteni mint a férfiaknak így lehet sok pasit elriaszt az, hogy napi több órán át is élvezned.

Eddigi rekordom mikor párom 4szer ment el. De a végére már mozogni se tudtam xD

2013. febr. 14. 10:51
 35/38 anonim ***** válasza:
Kérdező 7 hozzászólásodhoz szólok hozzá! Igen jól gondolod a dolgot! Ha egy olyant talál az ember akinek az elvárásaival megegyezik akkor azok össze illenek és való színű hogy egymáshoz valók és kitartanak! Én is ilyent keresek!
2013. febr. 14. 11:01
 36/38 Blazer X ***** válasza:
Amúgy, szabad megkérdezni, hogy hány éves vagy kérdező? :)
2013. febr. 14. 12:34
 37/38 anonim ***** válasza:
Nem akarok tahó lenni, de az vagyok :) Nem mindegy, hogy milyen csaj vagy. Pl sok fiú örül, ha egy jó csaj akarná, ami nyilván nincsen csak úgy. Bár, én személy szerint a tapadó lányokat nem csípem (általában a legtöbb lány ilyen). Érzelmi terrorral pl velem kár is próbálkozni, ezen van lány, aki kiakad ("hogy lehetsz ilyen érzéketlen fszkapal?"). Hát így :)
2013. febr. 15. 08:53
 38/38 anonim ***** válasza:
Most olvastam egy férfiről, akinem naponta 100 orgazmusa van, és ettől nagyon szenved. No, az ő problémáját megoldhatnád.
2014. szept. 24. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!