Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találok olyan férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan férfit akivel lehet SOKAT?

Figyelt kérdés
szeretkezni?
2012. aug. 1. 02:00
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Olyat bárhol találsz!

De hogy párkapcsolatra az màr más kérdés mert a sok k*csög csak kihasznàlja a csajokat csak d*ugàsra kellenek nekik!

amugy hány èves vagy ?

2012. aug. 1. 09:57
 22/38 anonim ***** válasza:
én én én
2012. aug. 1. 15:44
 23/38 anonim ***** válasza:
itt találsz egészen biztos. na az, h meddig akar veled "szeretkezni" akit itt találsz az egészen más kérdés
2012. aug. 3. 20:06
 24/38 A kérdező kommentje:

szóval az a helyzet hogy ha vonzódom és érzelmeket táplálok akkor egy nap több szenvedélyes egymásra találás is eltudnék képzelni ..-de eddig olyan barátaim voltak akik kb a 2-3 nap egyx típus . :( átlagos alkatom van elég jófej vagyok ,és türhetően nézek :B Szóval nem ez a gond. a haitus avval van a gond.

és ilyenkor jön h nem akarok sok lenni visszafogom magam -de ha vissza kell fognom magam megette a fene az egészet mert akkor az nem is én vagyok ..értitek ..-..

2012. okt. 14. 20:15
 25/38 anonim ***** válasza:

Zenés helyek mind erről (szex és igények ismerkedésről) szólnak.

DJ-s discók gyakorlatilag műfaj idegeneket is oda csábítanak. Mert ott ez 1000-es hőfokon meggy. Szabályosan rákérdezel a dolgokra és sok normális választ kapsz.

Nálunk nem nem a bár a legtipikusabb mint az USA-ban hanem a DJ-i.

Értelmiségi tranc és house utáló ismerőseim lányok fiúk a szabályok minimális iseretével 90+% sikerrel járnak.

Egy lány barátom két pasit szedett ott fel akikel felváltva tolta. Mondjuk ő hivatalosan is nimfomán. (Tök átlag vékony kis csaj, és jó pasik az egyik az egyik futó DJ srác a másik valami félmilliós fizus technikus. - csak úgy infókén, ő meg táncművésznek készült) De buta tuskó srácok is, egy prosti áráért két csajt vittek haza ketten. Szeretőt is több tucatot újítottak be ott ismerőseim.

2012. okt. 14. 20:22
 26/38 anonim ***** válasza:
hát szerintem, az legyen az elsődleges céh, hogy kapcsolatban legyetek, és akkor már úgyis jönne magától a sok szex
2012. okt. 14. 20:29
 27/38 teebo ***** válasza:
Nekem a feleségem nem akar csak heti 1 x szeretkezni. az nekem meg sajna édes kevés. 35/F
2012. okt. 14. 20:40
 28/38 anonim ***** válasza:

Fele lehet tüzelni a legkisebb szikrát is. Főleg ez egy nőnek könnyű.

(most olvastam, hogy mi a gondod)

Amúgy sokfélék a pasik és a nők is akkor is ha nincs semmi bajuk és úgy mond normálisak. De a férfiak is tudnak idomulni, csak ehhez női praktikák kellenek.

Jó ha tudod, ha egy pasi pont ez a heti 1-től 3-ig, ott so ka titkos vágy és a plusz erotika vágya.

Jó nem kell egyből fél Victoria's Secret és egy szexshopot felvásárolni, de a helyszín, póz és egyéb változok variálásával sokat el lehet érni.

2012. okt. 14. 22:57
 29/38 anonim ***** válasza:
ott sok a titkos vágy*
2012. okt. 14. 22:58
 30/38 A kérdező kommentje:

DE EZ MINDIG megvan !!! szexi fehérnemű ..a végtelenségig kényeztetni vágyás. Én azt vettem észre hogy a "sokat" amit adok már nem lehet fokozni ..és beleszokik beleun a máésik fél abba hogy én tényleg odaadó vagyok ha az érzelmi oldal megvan. Tehát erotikára érzékiségre nem lehet panasz. Ezzel nem is volt. De ők elunják,sőt volt olyan exem akik kijelentette h nem birta ezt -legalább nem himihumizott. Bár szerinte meg az már nimfománia kategóra volt. Én elfogadom ha valaki nem annyira aktív ffitaggal van megáldva ..csak ez ne az én nőiességem rovására menjen :(

áhh nem tudom ,azért köszönöm a válaszokat.

2012. okt. 14. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!