Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves vagyok, lehetek még boldog?
Figyelt kérdés
Az életem csőd.Anyagi hátterem rendezetlen,a házasságom megromlott.Kikeveredni nem tudok,legalábbis eddig nem sikerült...A nők megérzik rajtam a lelki fájdalmakat..2012. júl. 31. 21:16
11/15 anonim válasza:
Kedves kérdező! :)
Szerinted honnan ered a boldogság, s mit jelent ez a szó Neked? Én úgy gondolom, hogy minden ember saját maga tehet arról, hogy boldog legyen és annak érezze magát. Ugyan, hogyan is lehetne egy boldog párkapcsolatod, ha még az előzőt, vagyis a házasságodat le sem zártad? Hmmm?
12/15 anonim válasza:
Ha 30 elmúltál és férfi vagy nem, már elkéstél vele. A legjobb, ha belenyugszol az "egyedül döglök meg" opcióba, köszönd ezt a kedves nőknek.
13/15 anonim válasza:
anyagi hátteret össze lehet hozni melóval, nem azt mondom hogy bmw-d lesz és Hawain fogsz nyaralni, de legalább kajára fog telni és nem leszel csöves.
Házasságot vagy megbeszélitek, vagy kilépsz belőle.
Egyedül is lehet az ember boldog! Csak meg kell találni azokat a dolgokat amik boldoggá tesznek.
14/15 anonim válasza:
# 6/13 Te olyan bunkó vagy. Egyébként a kérdezőnek: Szerintem még LEHETSZ BOLDOG, ez nem kortól függ! ;)
15/15 anonim válasza:
Ha most valami komolyabb bajod lenne, pl egy betegsèg akkor az lenne a gond ezek pedig csak kis apro megoldando kis hulyesegek, ès imàtkoznàl bàr csak ennyi bajom lenne, nagyon sokan cserèlnènek veled gondokat, halàlos betegek, vagy teljesen magànyos emberek kiknek senkije sincs, nèzd amid van, mert màshoz kèpest te lehet egy szerncsès ember vagy minden csak nèzopont kèrdèse. Ragadj egt tollat ès ird le mit tehetnèl ,hoy kikàszàlodj ebbol a helyzetbol,a felesègedhez meg legyel kedves, vidd el valahovà ne csak a szurkesèget oszd meg vele adj neki a sziruppol is, sok fèrfi kizàrja a feleseget a szorakozàsbol mondvàn, egyutt èlunk kulon is kell lenni nem a jot is meg kell osztani vele nemcsak a gondokat; Vidd el egy kàvèzoba os beszeljetek meg a z egesz kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!