Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merész dologra készülök. Vajon lehet belőle valami?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy volt egy lány akit nagyon szerettem régen. Kb. tavaly ilyenkor jártunk, és minden olyan meseszép volt. Aztán egész véletlenül múltkor találkoztunk egy üzletben ő a szüleivel volt én meg ismerősömmel. Nagyon nézett engem meg köszönt is. Aztán kimentünk és gondoltam még megvárom mire ők is kijönnek , h láthassam még egyszer. Akkor is nagyon néztük egymást olyan jó volt :) Most pedig sokat gondolok rá, úgy hiányzik előjöttek a közös emlékeink. Fogalmam sincs van-e barátja, de van olyan érzésem, h tuti van valakije mert olyan csinos meg gyönyörű volt, h az nem volt semmi. Szebb volt mint valaha. Teljesen rákattantam. Mit csináljak? Felhívjam majd vagy ennek nincs értelme? kb. tavaly ősszel szakítottunk még. Utána túltettem magam volt barátnőm, de valahol belül mindig őt szerettem és éreztem, h senki se tudja betölteni teljesen azt az űrt amit ő hagyott miután kilépett az életemből. Talán életem szerelme. Sokat gondoltam a házasságunkra is mikor jártunk. Kor: én 20 ő 172009. júl. 17. 18:54
1/9 anonim válasza:
szerintem hívd fel... akkor tudnád meg igazán, h mi a helyzet vele
2/9 anonim válasza:
Benne van a kérdésedben a válasz.Neked még mindig ő kell,szóval szerintem is,hívd fel,mit veszíthetsz!Sok sikert :)
3/9 anonim válasza:
Ha olvasná ezt amit itt leírtál, tuti kész lenne...
Feltétlenül hívd fel, ezen ne is gondolkodj!
4/9 anonim válasza:
Hivd fel!
Mit is veszíthetsz? hmm... lássuk csak.
1. Ha nem hívod fel, rögtön csak őt...
2. Ha felhívod és van barátja, akkor eleve semmit, vagy
3. ha van barátja, gondol egyet és újrakezditek...
Különben is... te kivel folytatnád?
a friss barátnőddel, akivel nincsenek közös emlékeitek, vagy életed legnagyobb szerelmével?
Na ugye.
Egyéb kérdés?
xD
5/9 A kérdező kommentje:
így igaz csakis Vele :)
2009. júl. 17. 20:31
7/9 A kérdező kommentje:
fel bizony találkozni fogunk ha visszajött a nyaralásról hamarosan már msn-en írta, hogy szeretlek megint :)
2009. júl. 20. 18:00
8/9 anonim válasza:
de jó :) örülök neki :P Én is gondolok a házasságra meg a családra de nem lehet mert ő nem akarja az én párom talán fél az elközelezettségtől ,hát kitudja majd lesz velünk is valami :S :):(
9/9 A kérdező kommentje:
drukkolok Neked :)
2009. júl. 21. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!