Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csajozzak? (többi lent)? 15/F

Figyelt kérdés

most nem az hogy nagyképű vagyok de én magamat egy normális nem túl csúnya srácnak látom magam.

csak az a baj hogy nem igazán vagyok a szavak embere és nem vagyok olyan fajta hogy csak így ismeretlenbe odamegyek valakihez és rámászok.

valami jó tanáccsal elláthatnátok hogy mégis mit kellene tennem , mert már nagyon vágyom egy lányra aki mindig ott van mellettem :)

a válaszokat előre is nagyon köszönöm :)) !!

2012. júl. 31. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindenki normálisnak tartja magát, a saját értékrendje szerint. Az meg, hogy nem vagy csúnya relatív.

Egyébként ha csajozni akarsz, akkor kénytelen vagy odamenni és beszélgetni... Gyakorold és bele jössz.

F/16

2012. júl. 31. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:
vetkőzd le a gátlásaidat, muszáj kezdeményezned és beszélned méghozzá nagyon is sokat
2012. júl. 31. 11:47
 3/7 anonim válasza:

Nem kell a szavak emberének lenni...csak odamész megdicséred a ruháját vagy valami "szépet" mondasz neki...hidd el ha a lánynak felkelted a figyelmét, akkor már nem lesz gond! ;)

14/L

2012. júl. 31. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát épp ez a baj a mai fúkba,h már némelyik azt várja,h a lány közeledjen.Na mind1. Az ,hogy nem vagy a szavak embere az még nem feltétlenül gond . légy önmagad!ez a lényeg:)
2012. júl. 31. 11:54
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi válaszokat :) megpróbálom
2012. júl. 31. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kell félned :) Hagyd el a gátlásaidat és hogyha elutasítanak, akkor ne vedd a szívedre, mert nem feltétlenül azért kapsz elutasítást, mert nem vagy szimpatikus egy lánynak, lehet hogy csak nemvoltál elég meggyőző és ezért kaphatsz elutasítást, de nemkell félned.NINCS MIT VESZTENED :) Egyedül akkor veszthetsz, hogyha nem csinálsz semmit.
2012. júl. 31. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez a baj velem is.

Sokan megkörnyékeznek ,de félek ..nem tudom miért.

14/L

2012. aug. 1. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!