Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok egy olyan sráccal aki nem agyon iskolázott? 24F

Figyelt kérdés

Annak idején amikor jártam a középsulit nem végeztem el mert pia, bulik, iskolából lógás! Meg is buktam 2x év végén. Estin elkezdtem az érettségit 2 tárgyból előre hozottan meg van de abba hagytam a sulit munka miatt. Tanfolyamon elvégeztem egy szakmát amiben értelem szerűen nem tudtam elhelyezkedni, 4 éve végeztem el! Volt már munkahelyem de most jelenleg munkanélküli vagyok!

Oltásokat mellőzzük és lányok írjanak esetleg olyan srácok akik nem fikázódni akarnak, aki mégis azt jelentem a modinak és megy a piros kéz!

2012. júl. 31. 09:04
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Én vagyok az ostoba te majom? XDD Húzz el szerintem! Na pá!
2012. júl. 31. 09:56
 22/33 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy minek raknak fel ide kérdést, amikor egyáltalán meg sem hallgatja a kérdező, amit mondanak neki. A mai világban igenis lényeges az iskolai végezettség, mert 8 általánossal nem tudsz úgy elhelyezkedni, hogy keress is pénzt. Nem külföldön vagyunk, hanem Magyarországon, ahol alig keresel valamit azon a szinten. Általában a párkapcsolatban nem szokták nézni, hogy mennyit keres a másik, de azért kihatással van arra, hogy a jövőben hogy fog megélni a család. Nem fog szenvedve élni a nő a gyerekek mellett, folyamatos létminimumon. A pénz kihatással van a kapcsolatra, és nem egyet már romokba döntött. Nem az a probléma, hogy alul iskolázott vagy, hanem az, hogy nem tudod elfogadni, amit mondanak neked.

Lényeg a lényegben, nem fognak kapkodni utánad a nők, amíg nincs munkád, mert nincs kedvük eltartani.

2012. júl. 31. 09:57
 23/33 A kérdező kommentje:
Nem 8 osztályom van! 11 osztály plusz van egy szakmám is! Az más, hogy 2 tárgyból megvan az érettségim! És az, hogy nem tudtam befejezni estin az azért mert sokat dolgoztam sok délutános meg éjszakás amikor reggeles voltam akkor meg hulla fáradt voltam délután suliba menni!
2012. júl. 31. 10:00
 24/33 anonim ***** válasza:
91%

Olyan nincs, hogy 11 osztályom van. Most vagy 8 általánosod van, vagy pedig érettségid. A kettő között nincs átmenet. A munkahelyen az iskolát záró bizonyítványt kérik el, és a 11-dik év végi nem az.

Vegyél erőt magadon, és csináld meg azt az egy évet, mióta szétverték a közoktatást, szinte ingyen tudsz érettségit szerezni.

NE mondjad nekem, hogy nem volt rá időd, és nem is lesz rá. 16 éves korom óta heti 40-60 órákat dolgoztam, hogy eltudjam magamat, és a családomat tartani, mégis megoldottam mellette.

Nem vagy jó parti, fogad el, és változtass rajta.

2012. júl. 31. 10:05
 25/33 anonim ***** válasza:
Agyon iskolázott=Egyetemet végzett?
2012. júl. 31. 10:09
 26/33 A kérdező kommentje:
8 osztályos bizimet nem viszem sehova mert nem az a legmagasabb végzettségem! 11 osztály plusz a szakmunkás. Nem mintha ettől huu de iskolázott vagyok! Amúgy 5 hónapon keresztül délután jártam dolgozni akkor kétlem, hogy be tudok menni suliba amikor éjjel dolgoztam akkor 20.00 kor kezdődött de 19.00 kor indultunk itthonról meg előtte 20 perccel indultam el. Esti suli meg 16.00 kor kezdődött de voltak napok amikor 17.30 sokszor örültem neki, ha pihenhettem!
2012. júl. 31. 10:12
 27/33 A kérdező kommentje:
Na most lépek majd este leszek mert megyek most dolgozni! Sziasztok és szevasztok! :)
2012. júl. 31. 10:18
 28/33 anonim ***** válasza:
Nem munkanélküli vagy? o.O Na jó hagyjuk.
2012. júl. 31. 10:20
 29/33 anonim ***** válasza:
kifogás, kifogás, kifogás.... szánalmas.
2012. júl. 31. 10:27
 30/33 anonim ***** válasza:

nem pofa alapján, de a legegyszerűbb munkákhoz is kérnek érettségit, nem tudom feltűnt e.

az egyszerű segédmunkához is. külföldön annyival másabb, hogy ott meg kell tanulnod a nyelvet, különben jöhetsz vissza, nem alkalmaznak senkit sem nyelvtudás nélkül. azt is csak itthon tudom megtanulni. ezért jó az esti, ott tanítanak, foglalkoznak veled, mert egyedül nehezebb lesz.

2012. júl. 31. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!