Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok egy olyan sráccal aki nem agyon iskolázott? 24F
Annak idején amikor jártam a középsulit nem végeztem el mert pia, bulik, iskolából lógás! Meg is buktam 2x év végén. Estin elkezdtem az érettségit 2 tárgyból előre hozottan meg van de abba hagytam a sulit munka miatt. Tanfolyamon elvégeztem egy szakmát amiben értelem szerűen nem tudtam elhelyezkedni, 4 éve végeztem el! Volt már munkahelyem de most jelenleg munkanélküli vagyok!
Oltásokat mellőzzük és lányok írjanak esetleg olyan srácok akik nem fikázódni akarnak, aki mégis azt jelentem a modinak és megy a piros kéz!
Én azt nem értem, hogy minek raknak fel ide kérdést, amikor egyáltalán meg sem hallgatja a kérdező, amit mondanak neki. A mai világban igenis lényeges az iskolai végezettség, mert 8 általánossal nem tudsz úgy elhelyezkedni, hogy keress is pénzt. Nem külföldön vagyunk, hanem Magyarországon, ahol alig keresel valamit azon a szinten. Általában a párkapcsolatban nem szokták nézni, hogy mennyit keres a másik, de azért kihatással van arra, hogy a jövőben hogy fog megélni a család. Nem fog szenvedve élni a nő a gyerekek mellett, folyamatos létminimumon. A pénz kihatással van a kapcsolatra, és nem egyet már romokba döntött. Nem az a probléma, hogy alul iskolázott vagy, hanem az, hogy nem tudod elfogadni, amit mondanak neked.
Lényeg a lényegben, nem fognak kapkodni utánad a nők, amíg nincs munkád, mert nincs kedvük eltartani.
Olyan nincs, hogy 11 osztályom van. Most vagy 8 általánosod van, vagy pedig érettségid. A kettő között nincs átmenet. A munkahelyen az iskolát záró bizonyítványt kérik el, és a 11-dik év végi nem az.
Vegyél erőt magadon, és csináld meg azt az egy évet, mióta szétverték a közoktatást, szinte ingyen tudsz érettségit szerezni.
NE mondjad nekem, hogy nem volt rá időd, és nem is lesz rá. 16 éves korom óta heti 40-60 órákat dolgoztam, hogy eltudjam magamat, és a családomat tartani, mégis megoldottam mellette.
Nem vagy jó parti, fogad el, és változtass rajta.
nem pofa alapján, de a legegyszerűbb munkákhoz is kérnek érettségit, nem tudom feltűnt e.
az egyszerű segédmunkához is. külföldön annyival másabb, hogy ott meg kell tanulnod a nyelvet, különben jöhetsz vissza, nem alkalmaznak senkit sem nyelvtudás nélkül. azt is csak itthon tudom megtanulni. ezért jó az esti, ott tanítanak, foglalkoznak veled, mert egyedül nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!