Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt elrontottam vagy van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt elrontottam vagy van még esélyem?

Figyelt kérdés
Tavaly az egyik haveromnak volt kialakulóban egy kapcsolata egy lánnyal, és a csaj sokat járt ki velünk, majd Facebookon rámírt a lány és kb. az egész nyarat ''végig irkodtam'' vele, persze élőben is beszélgettünk, és olyan dolgokat mondott el nekem, amiket rajtam kívül talán senki másnak, nemtudom, hogy érzett-e valamit irántam, minden esetre én nem akartam tőle többet a barátságnál, már csak azért is mert a haverommal mint már írtam kapcsolatban voltak és nem akartam ebből vitát. Aztán szeptemberben a lánnyal összevesztem én is és a haverom is, így köztük vége volt a kapcsolatnak, én pedig kb. fél évig nem is beszéltem a lánnyal, de az utóbbi időben mindig csak rá gondolok, és szeretnék járni vele, de szerintem már nincs esélyem, mert ő eléggé megváltozott és más emberekkel van, akikkel szemben nekem nincs túl sok esélyem. Szerintetek lenne még esélyem? 16/F

2012. júl. 30. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Szedd össze magad és hívd el randira. Na menj már!! :-D De most komolyan. Nem rontottál el semmit az alapján amit le írtál. Próba szerencse. Hajrá. ;-)
2012. júl. 30. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:

"Szerintetek lenne még esélyem?"

Ilyen hozzaallassal nem.

2012. júl. 30. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Fáziskésésben vagy, szal erről sztem lecsúsztál (főleg, hogy össze is vesztél vele).
2012. júl. 31. 23:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha csak egy jöttment szép lány lenne akkor mondanám hogy hívd el azonnal randira, hiszen próba szerencse, sok lány van még. Viszont azt írod hogy ő különleges számodra, akkor megéri a fáradságot, hogy biztosra menj. Jobbak az esélyeid, ha nem direktbe te írsz rá vagy hívod el randira randira, hanem egy társaságban találkoztok. Így biztosan vagy egy próbálkozásod nála, nem kell attól tartani, hogy kapásból elutasít. Jó lenne bekerülnöd egy olyan baráti körbe ahova ő is jár. Elmennél velük valahova és ott bizonyíthatnád, hogy milyen menő, laza, vicces stb vagy.

Ja és arra vigyázz nehogy a barátzónába kerülj. Mindig férfiként tekintsen rád, ne barátként, tesóként, fiúbarátnőként, mert annál rosszabb nem létezik.

2012. aug. 3. 01:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó, hidd el hogy létezik rosszabb... :-/
2012. aug. 3. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!