Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lues kérdése:
Már 6 éve vagyok együtt a párommal. Körülbelül 2 hete vettem észre, hogy regisztrált egy társkeresőn. Mi lehet ennek az oka? Minden időnket együtt töltjük amikor nem dolgozunk. A szexuális életünk jó. Kíváncsiság hajtja vagy más? Tanácstalan vagyok!
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 11:19
11/15 A kérdező kommentje:
Megtörtént az utánajárás. Sikerült "feltörnöm" a lapját, nincs egy küldött üzenete sem, csak kettőt kapott, de nem voltak megnyitva és valami félig magyar, félig külföldi szövegen írt levelek voltak. Nagyon remélem, hogy potyára paráztam be! A biztonság kedvéért én is regiztem magam (persze hamis adatokkal) és megnézem, hogy táncba lehet-e vinni. Jól teszem? Az igazság az, hogy megbízom benne, de motoszkál a kis ördög!
2012. júl. 30. 13:16
12/15 omba válasza:
Nem teszed jól!
Látod, hogy leszarja, nem is foglalkozik vele, tehát semmi féle őszintétlenséget nem mutatott, te meg kamuból elkezded provokálni?
13/15 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van! Törlöm az egész regisztrációt! Semmi értelme nem lenne,hisz tudom, hogy csak engem szeret!! Köszi, hogy felnyitottad a szemem!!!! :)
2012. júl. 30. 13:32
14/15 omba válasza:
Örülök, igazán.
Örülj, hogy van egy rendes párod 6 éve, biztosan van/lesz elég baj még mindenfelé, ne csinálj direkt!
15/15 anonim válasza:
Szerintem se aggódj, amit leírtál, az alapján csak olyan oldal lehet ahová valószínűleg nem saját akaratából regisztált, lehet, hogy nem is tud róla. Facebook meg egyéb oldalakon keresztül is olykor 'regisztrálnak' emberek olyan helyekre, hogy nem is gondolnád... úgyhogy én azt mondom no para és szerintem sincs értelme azzal szórakozni, hogy irogass neki... ha semmi jel nem utal félrelépésre akkor meg főleg. Örülj inkább, hogy neked legalább van párod, ráadásul 6 éve és jól megvagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!