Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt tudnátok maradni vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnátok maradni vele? (Bőv. Lent! )

Figyelt kérdés
Annak ellenére hogy a párod a tudtod nélkül már hónapok óta nézi a facebookodat és elolvassa az üzeneteid? De bevalotta neked.. Hogy reagálnátok ez is kérdés ..mit éreznétek egyáltalán...
2012. júl. 29. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:

te most viccelsz ugye??

mert ha nem akkor valóban jobb ha te szakítasz mert ha neked ez annyira fontos, h ezért a facebokért feláldozz egy kapcsolatot, akkor nem vagy normális!

2012. júl. 29. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
54%

Ha nincs mit titkolnom előtte, nem zavarna. Ha pedig elmondta őszintén, akkor azt érezném, hogy ő nem azért tette, hogy kellemetlen helyzetbe hozzon, hanem mert mondjuk kíváncsi volt szimplán.

Ha őszinték vagytok egymáshoz, és boldogok vagytok együtt, akkor nem értem miért zavar hogy elolvasta az üzeneteid.

2012. júl. 29. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Velem azért se szakított a barátnőm mert megütöttem (nagyon)

szóval ez miatt ne legyél már hülye szakítani.

Vagy van valami a füled mögött?

2012. júl. 29. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért elgondolkodtatna, ha valaki így kémkedne utánam. Itt nem a facebookról van szó, hanem a bizalomról, és a levéltitok megsérétséről. Nincs senkinek semmi köze ahhoz, hogy mondjuk a barátnőmmel hogyan tárgyalom meg a terhessége utáni szexuális életét, vagy, hogy a máik most szakított a pasijáva és vele mit beszélek. Itt nem rólam van szó, hanem a barátaimról, akikről olyanokat tudhatna meg, amik egyszerűen nem tartoznak rá és én ezért haragudnék nagyon.

Nem tudom, hogy vele maradnék-e, mert megalázónak érezném, hogy hülyének néz és nem bízik bennem....

2012. júl. 29. 21:00
 5/6 anonim válasza:

Kedves kérdező,

Senki sem örül, ha kiderül, hogy kémkednek utána, pláne, ha a párja az illető. Puhatolózd ki nála, hogy miért tette. Féltékenység állhat a háttérben vagy bizalomhiány. Mivel bevalotta, adhatsz neki még egy esélyt.

2012. júl. 29. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Én alapjáraton nem szeretem, ha nem marad meg az intim szférám, de amikor kiderült, hogy a párom olvasgatja a facebookomat, nem izgatott különösebben. Ha kéri, magamtól is megmutatom, nincs takargatni valóm előtte.

Én is beleolvastam az övébe egyszer-kétszer, de jobbnak láttam leszokni róla. Maradjunk annyiban, hogy neki volt/van takargatni valója.

2012. júl. 29. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!