Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom időszakonként nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom időszakonként nagyon durván bánik velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk együtt és egyszer sem csaltam még meg,de ő folyamatosan figyel, kutakodik , és azt hiszi jobbról-balról megcsalom. Volt egy hatalmas veszekedés az utca kelős közepén amikor is elborult az agya és ordibálni kezdett velem mindenki szeme láttára verte ami elékerült. Én próbáltam elmenni de befogta a számat és erőszakosan ottartott. Szeretem de nem ilyen barátot képzeltem el

Légyszi segítsetek:(

2012. júl. 30. 10:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
féltékeny, nincs mit tenni
2012. júl. 30. 10:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
8 hónap után még enm olyan nehéz szakítani! Most azonnal hagyd a francba!
2012. júl. 30. 10:31
 3/15 ASOT ***** válasza:
100%

" de szeretem"...ohhh...a leghülyébb szöveg arra, hogy ilyen esetekben a párjával maradjon az ember!

Szenvedni akarsz, kínlódni? tessék lehet, De aztán legközelebb ne sírj amiatt h megvert vagy megcsalt vagy elhagyott, vagy átvert és magad alatt vagy.

Ha bármennyi eszed is van akkor elhagyod kedvesem!

Van egy mondás erre, amire sajnos későn jönnek rá nagyon sokan!

" Kell a jó? nem! Kell a rossz? Kell!"

2012. júl. 30. 10:35
 4/15 A kérdező kommentje:

Az a baj ha szakítani is akarok szó szerint nem hagy békén.. nem enged el lefog ígérget fűt fát :(

Akaratos és nem hagyja hogy egyáltalán elmondjam neki miért is szakítanék

2012. júl. 30. 10:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudod elhagyni mert szereted akkor gond van!

HA fejben eldöntötted hogy a bántalmazás neked nem tetszik és ezt nem tudod vele megbeszélni akkor szakíts!

Ismertem ilyen srácot, képes lett volna megverni a barátnőjét a szakítás miatt! Jól el kellett vernünk hogy elengedje szegény lányt! Nem utolsó sorban, ha még fiatal vagy (nem írtad a korod) szólj a szüleidnek is!

Nem játék!

23/F

2012. júl. 30. 10:36
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Erősebb rokon, haver hívása.

Rendőrség. Bár ők annyira nem fognak semmit tenni.

Sajnálom az ilyen lányokat, akik hasonló fiúkat fognak ki.

engem egyszer akart behálózni egy ilyen srác, egy hét után dobtam, mert felismertem a jeleket...

2012. júl. 30. 10:37
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyi rendes fiú rohangál a világban és sok nő tényleg , mintha direkt választana magának egy "erőszakos, pszicho fszt". Most nem rád gondoltam kérdező, így általánosságban.
2012. júl. 30. 10:39
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a komikat :) Lépni fogok
2012. júl. 30. 10:40
 9/15 ASOT ***** válasza:

Helyes!

És ne csak mond, hanem Tedd is meg! És ne várj vele!

2012. júl. 30. 10:41
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, 2-3 ev utan sem szep az ilyen viselkedes nem hogy 8 honap. Egyszerüen mond neki hogy: Nem vagyok szerelmes, vege van. Es PONT!!! Fordulj meg es menj el.

Ezen nem kell semmit sem magyarazni.

Soha többe ne allj vele szoba, töröld ki a szamat, ne vedd fel a telefont. Az sms-eket olvasas nelkül töröld ki. Legy szigoru magaddal is nehogy elgyengülj.

Ez kesöbb csak rosszab es nehezebb lesz.

22L

2012. júl. 30. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!