Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret-e még igazán?

Figyelt kérdés
22hónapja vagyok együtt a barátommal de pár napja szakított.Közhelyes okokkal jött,hogy még élnünk kell és még fiatalok vagyunk...én nagyon szeretem,nem akartam elveszíteni így belementem h maradjunk csak barátok.Lehet terhes vagyok és tegnap mikor beszéltünk mondtam neki h ez a helyzet,hiszen joga van tudni!Melletten akar állni és azt mondta még mindig szeret,csak nem szerelmes,de megpróbálhatjuk folytatni.igazából csak 3napot nem voltunk együtt...nem tudom h komolyan gondolja-e vagy csak mellettem akar lenni a nehéz helyzetben!
2009. júl. 17. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem szeret, és nem akar tőled gyereket. Egyértelmű, hogy beijedt a kicsike.... remélem, nem vagy terhes. Szakíts ezzel a majommal végleg. Szerintem csak kihasznál téged, mert ha szeretne ilyet nem mondana, h legyetek barátok!

Nézesd meg magad, végy terhességi tesztet...és kiderül h mi van.Én azért drukkolok, h ne legyél terhes! És a pasit dobd, mert ilyen lelépős pasira nincs szükség.

2009. júl. 17. 13:39
 2/5 A kérdező kommentje:
De ez nem ilyen egyszerű...ő nem olyan fiú!Csináltam két tesztet is és mind2 negatív lett.De anyukám azt mondja h lehet ha nagyon kicsi még akk nem muutatja ki.azért kell elmennem orvoshoz.Ha nem szeretne akk nem is érdekelné h mi van velem...
2009. júl. 17. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
nem szeret?hát szurkolok ne legyél terhes egy ilyen senkitől ha mégis terhes vagy,ne haragudj de akkor beszélj vele, mert ő lenne az apuka, de ha nem megy a kapcsolatotok ne erőltesd, hagyd ott, csak te kerülj ki győztesen.
2009. júl. 17. 14:36
 4/5 anonim ***** válasza:
sajna elég naív vagy szerintem:S azt írod h ha nem szeretne nem érdekelné mi van velem...az h aggódik érted, mivel ez az ő gyereke lenne, természetes. Azért mégiscsak majdnem 2 évet voltatok együtt.De ez nem egyenlő a szerelemmel. Főleg úgy, h ő maga mondta h nem szerelmes beléd...Szerintem ha összejönnél megint vele, csak neked lenne rosszabb, hiszen nem viselkedne úgy veled ahogy kell, mert már nem szeret, ő mondta. Énis drukkolok h ne legyél terhes.üdv
2009. júl. 17. 14:54
 5/5 A kérdező kommentje:

már egy hét is eltelt és kiderült nem vagyok terhes:)

ennek nagyon örülök.A barátom azóta is mellettem van és nagyon boldogok vagyunk!A mélyponton már túl vagyunk,mindent megbeszéltünk ami probléma volt és szeretjük egymást!Azért kösznöm mindenkinek a válaszokat,de ez szerintem tanulság lehet!

2009. júl. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!