Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bnomet 2 eve ismertem meg kulfdon, itt is dolgozunk. En 27 o 40 (nem eliras). Elso ket hetet leszamitva egyutt elunk gyakorlatilag nem volt nap hogy ne latnam akar egy napra is (nagyjabol). Azzal kezdodott hogy az exet emlegette (az szinten 27) wtf?
Kapuzárási pánik, azért sürgeti, meg azért zsarol.
Te valami mazochista lehetsz, ezt normális ember 3 másodpercig se tűrné.
...de amúgy meg is érdemled, ha eltűröd.
Mindenkivel annyit lehet megcsinálni, amennyit hagy.
Nekem 10 év után jött a semmit sem csinálok jól. Korábban még az volt a baj, hogy túl sokat dolgozok... Aztán egyik pillanatról a másikra nem dolgoztam eleget. Már az is baj volt, hogy hogyan mondok valamit. Tehát már lassan az is baj volt, hogy levegőt veszek.
Nekem nem hiányzik, hogy feleségem/barátnőm ok nélkül b@szogasson. Ha van oka, akkor mondja meg nyíltan! Elváltunk. Biztosan nem ez volt a célja, de nem bírtam tovább elviselni.
Két év után már elképzelhető a házasság. Én talán 5 év után házasodtam... de most 1 év után is elvenném a barátnőmet.
Ha 2 év után ez eszedbe sem jut, akkor jobb szakítanotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!