Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A ti barátotok izmos (KIGYÚRT)? És ha igen
miért szeretitek?
Undorodom a kigyùrt férfiaktòl, számomra nem természetes a testük.
2012. júl. 30. 01:33
Jó hát Ronnie Colemant túlzás volt ide berakni mert én sem erre gondoltam hanem a hobbiszinten normálisan űző testépítőre. Mondjuk az is baromság, hogy nem természetes a testük már miért ne lenne az de ha te a szteroidos versenyzőkre gondoltál az már más de ha átlagban a naturálokra is akkor baromságot írtál.
2012. júl. 30. 01:47
OFF
Ezek szerint a testépítők nehezen fejezik be a középsulit. :-)
Szoktam késő esete "fiatalok által kedvelt szórakozóhely" közelében közlekedni és a egy konditerem is van a közelemben. Inkább 20-as, 30-as srácokat látok. És mivel nyár van, látom a lábukat is. Nevetséges a felsőtestükhöz képest.
A kérdés a kigyúrtakról szólt, nem a komolyabb testépítőkről. Abban szerintem egyet tudunk érteni, hogy a többség megfelel a leírásomnak.
Az nem természetes, hogy vastagabb a bicepsze, mint a vádlija...
A linkelt fazon is borzasztóan néz ki. Anatómia leckének jó, de ennyi. Lehet, hogy kitol 1 tonnát, de már a mozgásban akadályozza a combizma. Eszembe juttatja, mikor megkértem egy gyúrós ismerősömet, hogy segítsen... Nem érte el a cuccot az izmai miatt...
2012. júl. 30. 04:04
14/24 A kérdező kommentje:
Igazából én csak szeretném ha egy kicsit (Kicsit) izmosabb lenne mert az olyan szexi:)De ha nem nem fogom ez miatt elhagyni.
Nem tudom miért szeretnéd, hogy izmosabb legyen előtted is megírták az nem természetes :DD Jobb ha inkább zsíros vagy csak 60kg. :D
2012. júl. 30. 13:03
16/24 A kérdező kommentje:
NEM SZERETNÈK EGY KIGYÚRT ÁLLATOT CSAK EGY ICIRIPICIRI IZMOTTTTTTT!!!!!!!!!!NEHÉZ EZT FELFOGNI???TE GYAGYÁS:///
2012. júl. 30. 16:36
Szerintem próbáld megváltoztatni tuti jó lesz. Addig erőltesd míg el nem megy konditerembe. :D Gyökér. :D
2012. júl. 30. 16:50
19/24 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kérdezte senki a véleményedet!Ne itt okoskodj keress magadnak másik kérdést GYÖKÉRRRRRRR!!!
20/24 anonim válasza:
"senki nem kérdezte a véleményedet" --> ez az oldal a gyakorikérdések.hu, elég gyakran történik a vélemény nyílvánítás
2012. júl. 31. 00:28
Kapcsolódó kérdések: