Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A ti barátotok izmos (KIGYÚRT)? És ha igen miért szeretitek?

Már ne haragudj, de akkor miért jöttél vele össze? Vagy előtte még nem voltál oda az Izomért?
Btw ha nem tetszik, akkor szakíts vele - tudom erős, de ha tényleg ennyire nem tetszik emiatt, akkor nincs más megoldás mert mások után fogod csorgatni a nyálad, ez pedig konfliktusokat szülhet.

Az én párom pl 6éve kondizik,3éve parkourozik,2éve thai boxol,és fekvenyomó versenyekre jár.. én imádom,hogy izmos..
nagyon erős,és ez fontos abban,hogy meg tud védeni,ha esetleg akadna egy kis probléma..nekem ez nagyon fontos.. na meg nem utolsó sorban ,hagy némi kívánni valót maga után a teste.. :D
bár nekünk fontos a sport.. én is járok futni,aerobicozom,és járok vele kondiba.. ez egy életmód.. el kell határozni és csinálni kell.. ha nem akar menni hagydjad..ha olyan fiúk tetszenek neked,akkor ha fiatal vagy,keress olyat.. van viszonyítási alapom.. nekem az izmosabb az ágyban is jobban bejött ;)
20/L

GRAT! :)
Akkor válts :) ezt tudom mondani.

Én nem szeretem a kigyúratakat. Sőt inkább az olyat szeretem ahol van mit fogni :D Persze ne a macis pasikra gondolj, hanem pl: [link]
Ezelre :) Ott a comboknál azért lenne mit fogni hmm :) :) Szerintem ilyen egy igazi férfi. De mindenkinek más az ízlése :)

Mi lenne, ha eljárnátok valahová? Nem kondira gondoltam, mert az nagyon unalmas. De járnátok pl. teljesítménytúrákra, az is megerősítené.
FélOFF
Nézd az olimpiát! Az ottani izmos sportolók nem úgy néznek ki, mint a gyúrósok. A gyúrósoknak aránytalanul nagy a mellizmuk és piszkafa lábaik vannak. A válluk pedig görnyedt, rossz a tartásuk.
Tudom, aki itt van GYK-en, az pont' a kivétel.

pontosan a gimis gyerek testépítőket írtad le, az igazi testépítőknek nem hinném, hogy olyan kicsi a lába
ronnie coleman kitolt 1 tonnát lábbal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!