Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is éreztetek már így?

Figyelt kérdés
Úgy érzem sose fogok normális férfit találni. Aki megtetszik arról kiderül hogy vagy nős vagy egy bunkó. Azt már meg sem említem hogy gyereke van mert ez nem kizáró ok nálam. El vagyok keseredve.Társkeresőre nem akarok regisztrálni. Ráadásul kis városba lakom ahol szinte mindenki ismer mindenkit.
2012. júl. 29. 17:58
 1/3 Hole Hunter ***** válasza:

A "normális" pasik hamar elkelnek. Készülj fel, hogy esetleg mástól kell elszeretni. Ilyen az élet. A társkeresőket se zárd ki. Minden lehetőséget meg kell ragadni az ismerkedésre. Ez nem jelenti azt, hogy minden pasit ki is kell próbálni. Viszont az esélyt meg kell adni magadnak.

Legyél nyitott és pozitív.

Sok sikert!

2012. júl. 29. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

jajajajaajjj! Ez itt örök kérdés a gyakorin is...

"hol találok normális pasit/normális nőt??"

Bárhol és sehol sem! Lehet reggel a buszmegállóban ő megy el melletted vagy ő enged előre éppen, csakhát a fene se gondolna arra h ő talán az.

Sajnos ezt nem lehet így feladni! Nem szabad! Ismerkedni kell keresni kell tovább "őt" amíg meg nem találjuk, és ha addig átvergődünk 30 nőn vagy pasin, akkor annyin.

Meg kell ismerni a másikat hogy kiderüljön milyen ember. Addig meg nem lehet tudni. Aztán ha nem olyan akkor viszlát és kész. És próbálkozol tovább.

2012. júl. 29. 18:33
 3/3 anonim ***** válasza:

- én meg nem találok normális lányt ....

- hány eves vagy és honnan :) ?

23f

2012. júl. 29. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!