Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már így?
Egyik ismerősömbe nem rég szerintem beleszerettem, de még magamnak sem akartam bevallani. Nagyon jól néz ki és minden megvan benne amire vágyok, viszont sokszor ezt eltudtam nyomni és csak barátként néztem rá, de nem rég be kellett vallanom, hogy tényleg beleestem. Szerintem többet nézek rá barátként, mint máshogy, mivel esélytelen, hogy ő velem legyen, nagyon annak tűnik, és ha erősen barátként nézek rá, nem rossz semmi.
De van egy érzés amit nem tudok hova tenni?! Mikor nem vagyok együtt senkivel sem, akkor olyan nyugodt minden és érzem, hogy minden rendben, főleg vele, viszont ha együtt vagyok valakivel, olyan mintha őt "megcsalnám". Ez most mi? Érzett már ilyet valaki? Pedig vele nem is jártam, nem is volt semmi köztünk, de ez valami furcsa érzés.
23 éves lány.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!