Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit csináljak vele....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak vele. Szerintetek?

Figyelt kérdés
nos,van egy srác,akinek tetszem de én mondtam neki hogy csak barátok lehetünk...egyrészt a korkülönbség miatt és hát munkatársam.amikor elmondtam neki akkor egy darabig még köszönés sem volt köztünk,próbált kerülni.Nem olyan régóta viszont újra úgy közeledik felém.jó aranyos,meg rendes tényleg jól el lehet vele dumálni de ennyi.én nem tudok rá úgy nézni mint pasira és nem akarom megbántani sem hitegetni.normális válaszokat kérnék!köszönöm 23L
2012. júl. 29. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
De ő reménykedik,úgy hogy tök mindegy mit csinálsz,mondasz ez nem változik.
2012. júl. 29. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele továbbra is, úgy mint eddig. Majd, ha megint lép, újra lepattintod.
2012. júl. 29. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Majd ha végre bepasiztál,megváltozik a hozzá(d)állása
2012. júl. 29. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Közöld vele újra határozottan,hogy csak barátok lehettek.Ez a legegyszerűbb.Ha érti,és nyitott,hogy haverkodjatok,hurrá,ha nem,így járt. Minél tovább húzod,hogy jófejkedsz,annál tovább fogja azt hinni,hogy lehet esélye.
2012. júl. 29. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!