Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak nemtom mit kezdjek a kapcsolatommal?
Figyelt kérdés
másfél éve járok egy csajjal és már meguntam vagy nemtudom de ő volt az első komolyabb kapcsolatom és hát mostanában recskázgatok meg elmennék mindenféle csajjal szivogatni meg piálni semmi kedvem nyalizgatni meg folyton bocsánatot kérni meg pitizni meg bűntudatban lenni h megint vmi hülyeséget casináltam azzal h megemlítettem h nincs kedvem 2 hétre lemenni a balatonra a csaaládával vagy mert épp a barátnőjével beszélgetek fb-n és már a volt csajomat is le kellett tiltanom fbről mert lájkolta a képeimet meg kb 4 olyan csajk van akivel szívesen beszélek de akármelyikknek még ha csak vissza is írok már rögtön meg van sértődve egyszerűen rosszul vagyok amikor látom a párokat az utcán avyg akárhol nyalizni , egyetlen dolog amiben örömömet lelem az a dugás kb fél évig mást se csináltam csak összevesztünk dugtunk beszívtam iskolába mentem de szó szerint ha nem az iskolában voltam akk vagy veszekedtünk vagy dugtunk vagy szívtam és már elegem van meguntam meg ilyesmi2012. júl. 29. 04:28
1/3 Szőrös Kacsa válasza:
Szakítsatok...
Nem kell kínozni magad
2/3 anonim válasza:
Ez a kapcsolat számodra már csak kötelesség hagyd ott inkább és élj még ha neked ahhoz van kedved
3/3 anonim válasza:
ha egyikőtöknek sem működik, akkor a legjobb megoldás a szakítás... nem csak neked lenne jó, hanem a párodnak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!