Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire beképzeltek manapság a csajok?
Kérdések:
1. Tényleg ennyire beképzeltek a csajok?
2. Egyáltalán megéri szeretni (párkapcsolatba lenni) egy ilyen csajt?
3. Vajon miért ennyire ritka normális csajt találni?
4. Hol lehet szerintetek normális csajjal találkozni?
5. Mindegyik a pénzre, kinézetre megy?
Miért mi olyan sértő?Tudod sokat számít az első benyomás,nem fogunk minden ribancot egyesével megismerni hogy rendes-e vagy sem.Ha tanultál kommunikációt te is tudod hogy az öltözék is számít,mit gondolnak az emberek egy olyan nőröl aki úgy öltözik mint egy ribanc,szerintem tudod a választ.
70-es!Nem baj,jókat írtál.Ezen én is gondolkodtam,hogy mi van akkor ha egy csávó menőzik nyáron a felső testével.Válaszom:általában a munkások vannak a városban pólónélkül,valamint a cigányok szeretnek felvágni ezzel a nagy melegben,aki atlétát hord,azt akkor tartom hivalkodónak ha tetkói is vannak.Sajnálom hogy az unokatesódat leribizték,melegben általában az emberek lejjebb vetkőznek,ez nem is baj,én sem mindenkire értettem a ribanc jelzőt,de azért van különbség a nyárias női öltözék,és a ribancos viselet között.Egyébként sok nő télen is nekivetkőzik,még a mínuszban is hivalkodnak,akár munkába menet közben is,mik ezek ha nem ribancok ?
73 Nem feltétlen azok. Mutat a ruha valamit, de sajna bonyolultabb. Erre írtam a tornacipős farmeres lányt, még csak nem is sminkel, de nagykanállal fogyassza a fiúkat, ráadásul játszadozik is velük, több pasit tart, stb.
Míg a másik tényleg picit ribisen öltözik, miniruha, műköröm, kivágott felső, de egy barátja van régóta, akit meg nem csalna.
Szóval sokaknál csak divatból mennek a dolgok, és mostanában ilyen a divat. A beképzeltség is sokféle lehet, én azért írtam ezeket, mert elgondolkoztatónak szántam őket.
Sajnos magam is tapasztaltam, hogy a látszat sokszor csal. Persze nincs idő mindenkit egyesével kiismerni, ez is így van. De kellemetlen, és kellemes meglepetés egyaránt érheti az embert.
"Egyébként sok nő télen is nekivetkőzik,még a mínuszban is hivalkodnak,akár munkába menet közben is,mik ezek ha nem ribancok ?"
Különben ezekkel meg egyszerűen nem kell foglalkozni, mert úgy is megtalálják a hasonlóan hivalkodó kigyúrt"menő"/szintén félig "mű" plázázó srácokat maguk mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!