Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez jelent valamit? (kifejtés kicsit lejjebb, kicsit macerás az ügy, lesűrítettem az aktuális lényeget)
Figyelt kérdés
a legutolsó exem meghívót küldött valami netlog vagy mire,és pontosában nem ő,hanem a netlog küldte,hogy ő hívott meg.Jelenthet ez valamit,akár hogy újra szeretné felvenni velem a kapcsolatot?Vagy csak véletlen?amúgy még mindig az az email címem,mint amikor vele voltam2012. júl. 28. 21:30
1/6 anonim válasza:
Ne kombinálj bele semmit. Vannak oldalak, amik automatikusan meghívnak mindenkit a címlistáról, ezzel rávéve az embereket hogy oda csatlakozzanak.
2/6 anonim válasza:
ha kocka vagy, és az exed is az, akkor veheted annak, de ha nem, akkor szerintem kizárható, hogy ennek oka van... de szerintem kérdezz rá, hátha fellobbannak az érzelmek :D
3/6 A kérdező kommentje:
Hát,én elég ... szemét okból szeretném,ha ő felakarna keresni:Mert akkor el mondhatnám,hogy menyire megbántott,és már hiába akarja,menjen oda,ahonnan jött.Csak nem biztos,hogy ilyen szavakkal.
Nem szeretnék tőle semmi mást,de csak ezért én nem akarom fel venni vele a kapcsolatot,nemsokára 1 éve lesz,hogy szakítottunk egy 4 éves eljegyzéses,összeköltözött kapcsolatból.De már soha többé nem kéne,még így se,hogy nincs senkim.
2012. júl. 28. 21:46
4/6 anonim válasza:
Hát akkor meg mit foglalkozol vele? Tedd már végre túl magad rajta. Keress valakit. Csak így lehet. Egyenlőre pedig szánalmas ez a viselkedés. :) ha ő volt gonosz, ha nem..
5/6 A kérdező kommentje:
Hát,max jó lenne egy kis bosszú.Végül is,nem anyira fontos ő nekem,csak mint a múltam egy darabja,de meg érdemelné,hogy meg mondjam a magamét.Na persze,ha jól bele gondolok,valószínű csak nem írnék neki...
2012. júl. 28. 22:00
6/6 omba válasza:
Automatikusan generált levél, a Netlog, meg hasonlók lenyúlják a címlistáját.
Nagyon meglepődne, ha tudná, hogy "küldött" ilyen levelet!
Töröld ki, felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!