Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

1 hét után lefeküdtem a barátommal. Pár napja ha felhívom mindig azt mondja, hogy nem ér rá. Pedig mindent megtettem neki, még a popóba is engedtem neki, és orálisan is.

19/L

2012. júl. 28. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
8-as, nekem is ez volt a gondolatom. A megfogalmazás olyan butuska, hogy ilyet csak olyan kérdezne, aki kb. írni sem tud.
2012. júl. 28. 18:58
 12/17 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy nem ilyennek ismerted meg. Ha az ember el akar érni valamit, akkor a cél érdekében más színben tünteti fel magát, mint amilyen.

Egyébként mióta ismered?

2012. júl. 28. 19:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!
2012. júl. 28. 19:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Mert ezt már Bródy is megénekelte. Egy hétig tart egy szerelem...
2012. júl. 28. 19:03
 15/17 A kérdező kommentje:
2 hete vagyunk együtt és kb 1 hónapja ismerem. de már nincs semmi gond. nemrég írt facebook-on hogy holnap este helyrehozhatom amit elszurtam :D
2012. júl. 28. 19:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Annak ismered meg, amit mutat magából. Egyes férfiak a szexért mindent bevetnek, aztán ha megvolt a "skalp" tovább állnak. Sajnos még tapasztalatlan vagy az ilyenek kiszűrésében, de ez majd változni fog idővel.
2012. júl. 28. 19:05
 17/17 nevem-senki ***** válasza:
Ostoba tyúk! Helyrehozhatod amit elszúrtál? Normális vagy? Két hét után hagyod magad seg@beqrni, és nem esik le, h csak arra kellesz neki?
2012. júl. 28. 19:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!