Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívánhatok boldog szülinapot?
Van egy srác, aki teszett/tetszik nekem. felvettem msn-re, mert kollégista vagyok és nyáron csak így tudtam/ok beszélni vele. De van egy ki bökkenő: van barátnője.Tehát megpróbálok lemondani erről a srácról.
De nemsokára lesz a szülinapja és arra vagyok kíváncsi, h szerintetek ha fenn lesz msn-en ráírhatok, h "boldog szülinapot!"
???
Ja és elfelejtettem. Mindig én írtam asrácra, ő magától soha nem. De mióta tudom, h van barátnője nem írtam rá...
Szóval én már nem akrok tőle semmit. Vagyis akarnék, h ő is akarná. de sokat vagyok egyedül így néha szívvesen beszélgetnék vele.
De akkor az sem baj, ha többször ráírok. Ezt a szülinapost azért gondoltam, h tudja nem felejtettem el.
Ti örülnétek, ha egy nem várt személy felköszöntene a szülinapodon??
Akkor lehet, h dobom inkább ezt az ötletet.
Ja, biztos zavartam, amikor ráírtam...
Egy "Boldog születésnapot!"-tól nem dőlt még össze a világ.Szerintem simán megirhatod neki. :)
Csak kiváncsiságból... Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!